FOTBAL  »  NATIONALA  »  GRECIA - ROMÂNIA, 15 NOIEMBRIE, ORA 21:45, ÎN DIRECT PE RTV, LIVETEXT PE GSP.RO

Marica a intrat deja în febra barajului cu Grecia: "Ne bat la experienţă!" Cum crede că îi putem învinge pe eleni

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 10 noiembrie 2013 10:55

Săptămîna viitoare, pe 15 noiembrie, naţionala României va disputa manşa tur a barajului cu Grecia, ora 21:45, în direct la România TV şi liveTEXT pe GSP.ro

Ciprian Marica spune că cel mai mult se teme de experienţa superioară a elenilor.

"Sînt conştient de importanţa celor două meciuri cu Grecia. Nu mai este cazul să discut despre ele, pentru că toţi ştim că sînt două finale pentru noi. Ne dorim enorm să mergem la Mondiale şi asta trebuie să arătăm în teren.

Calificarea se joacă în dublă manşă, aşa că trebuie să avem răbdare, să fim inteligenţi. Grecii ne bat la experienţă şi va trebui să fim foarte atenţi şi concentraţi. Deocamdată nu am emoţii, dar cînd se apropie meciul cu siguranţă că vor apărea. Cred că toţi colegii mei sînt conştienţi de şansa pe care o avem”, a declarat Marica pentru Digi24.

 

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
soextragpe
soextragpe  •  10 Noiembrie 2013, 22:06

Ne bat si la atacanti, Maricico!

brutarul
brutarul  •  10 Noiembrie 2013, 14:35

ne bat la mentalitate, ne bat la experienta, ne bat la valoare, sa inteleg ca deja cautati scuze pentru esec inainte de a se juca cele 180 minute? are rost sau nu sa credem in echipa asta? HAI ROMANIA!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează