FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - TRINIDAD TOBAGO 4-0

Marica după hattrick-ul cu Trinidad Tobago: "Steaua retrogradată? Atît ne-ar mai trebui"

Articol de GSP - Publicat marti, 04 iunie 2013 00:00 / Actualizat marti, 04 iunie 2013 22:51

Atacantul echipei naţionale, Ciprian Marica, este foarte bucuros pentru cele 3 goluri reuşite la meciul cu Trinidad Tobago şi

"Sînt mîndru că mi-am făcut datoria şi că am marcat 3 goluri. Mereu am venit cu sufletul la naţională. Mă bucur că şi colegii au reacţionat foarte bine.

Nu ştiu dacă meritam să dăm mai multe goluri, dar este bine şi aşa. Sînt benefice astfel de jocuri amicale pentru că se crează nişte automatisme. Toate lucrurile care se întîmplă acum afectează fotbalul românesc. Este un dezastru din acest punct de vedere. Atît ne-ar mai trebui, să fie şi Steaua retrogradată. Nici nu vreau să mă gîndesc la aşa ceva", a spus Ciprian Marica la GSPTV.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (13)
plano
plano  •  05 Iunie 2013, 00:43

Eu zic ca Romania sa fie reprezentata in Liga Campionilor de cei cinci judecatori dinamovisti si ceferisti care au considerat ca premierea este mita.

j.m.
j.m.  •  04 Iunie 2013, 23:59
Postat de forumeer pe 04 Iunie 2013, 23:54

Nu sunt de acord, in multe tari premierea e chiar permisa, dar cu conditia de a se plati si taxele catre stat la realizarea tranzactiei, ca altfel e evaziune fiscala. Parerea mea e ca premierea ar trebui legalizata, daca altii pot, nu vad de ce noi nu am putea... Din punctul asta de vedere, e nedrept ca Steaua sa sufere si acea depunctare macar, tinand cont ca alte echipe din alte tari nu patesc nimic pt aceeasi fapta.

Eu nu vorbesc de Steaua aici. Eu ma refer ca in Romania au fost atatea meciuri trucate, ca nu am am vazut eu atatea meciuri la viata mea. Iar regulamentul de la Liga si FRF ii apara pe infractori intr-un final. Trbuie sa se taie odata in "carne vie" si sa nu se mai faca compromisuri, si altfel am avaea macar un fotbal curat, chiar daca nu unul cu care sa ne laudam. Prefer o competitie mai slaba decat acum, dar corecta, fara influente, bazata pe niste valori, si altfel ar creste valoare, credibilitatea fotbalului din Romania. Din pacate imi racesc gura degeaba, sunt prea putini care gandesc asa.

roby_
roby_  •  04 Iunie 2013, 23:58

mda ziaristi de doi bani ,HATTRICK este atunci cand un jucator da 3 goluri consecutive pentru echipa sa intr-un meci !!! Cum al treilea gol a fost autogol nu mai este hattrick

Vezi toate comentariile (13)
Comentează