FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - BELARUS 2-2

Marica: "Rezultat trist şi nedrept. Vina e a tuturor"

Ciprian Marica
Ciprian Marica

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 octombrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 08 octombrie 2011 00:06

Chiar dacă selecţionerul a aruncat semi-eşecul cu Belarus în spatele celor doi jucători care au greşit la golurile adversarilor, Ciprian Marica s-a ferit să-şi critice colegii din teren şi a declarat că toţi jucătorii poartă o anumită parte din vină.

"E un rezultat trist, dar nedrept, pentru că am dominat tot meciul. Am fi meritat victoria astăzi. Toţi sîntem responsabili, puteam face mai mult. Am alergat cu toţii, am făcut un meci bun, am avut şi ghinion.

Trebuie să găsim forţă pentru campaniile viitoare, să ne revenim", a spus Marica la finalul meciului, pentru TVR1.

Marica nu a uitat nici de suporteri, care au venit în număr mare la meciul de azi, deşi oficialii se aşteptau ca atmosfera să fie una tristă, asemănătoare cu cea de la meciul Oţelul - Benfica: "Chiar dacă stadionul n-a fost plin, publicul a fost incredibil, i-am simţit alături. Mi-aş fi dorit să înscriu, dar nu e problemă, o voi face în Albania".

România - Belarus s-a terminat 2-2. Cele două goluri ale "tricolorilor" au fost marcate de Adrian Mutu, în timp ce reuşitele oaspeţilor au fost semnate de Kornilenko şi Dragun. Vezi aici o galerie FOTO de la România - Belarus 2-2!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
nicco
nicco  •  08 Octombrie 2011, 21:38

Marica nu are ce cauta in echipa nationala pentru ca nu joaca in echipa clubului din care face! Si nu joaca in echipa clubului pentru ca inscrie atat de rar ca se mira si el! Mutu nu mai are nici el cum sa fie un om de baza, i-a trecut vremea! In locul lor ar trebui incercari, la concurenta, 2 atacanti tineri si cu conswtitutie de sportivi de performanta!

juancarlosfranciscomanuelponta
juancarlosfranciscomanuelponta  •  08 Octombrie 2011, 11:49

sa rupt totul cind a iesit sanmartean !! este vina lui piturca !!!! ce cauta jucatori ca moti,cristea,cocis,matel la nationala !! si intra si pe teren ! piti a facut niste schimbari aiurea ! si-sa si vazut ,sa rupt jocul !

axl41
axl41  •  08 Octombrie 2011, 10:58
Postat de vladutzzz89 pe 08 Octombrie 2011, 01:01

cate pase bune a primit???? ai vazut cat a alergat????? lazar, cocis, cristea si moti ce au facut? si torje a centrat numai in primul om, dar ala macar alearga si poate creste mult!!! marica e singurul atacant de careu bun pe care il avem. la 25 de ani are 16 goluri in aprox 53 de meciuri. raducioiu la 26 de ani juca ultimul meci la nationala. cine sa joace in locul lui marica? niculae (alt mare talent ratat, care a ajuns la 30 de ani), mazilu? curelea?....

Pai de-aia a ajuns neterminatul asta fotbalist ca nu gasim pe altul mai valoros. Intr-o tara cu un fotbal normal nu ar fi nici in primii 10 atacanti ai campionatului. De fapt nici in Romania nu ar fi in acest clasament din cauza ca sunt multi straini. Masina Mercedes pe care i-a facut-o cadou lui Piturca il tine in echipa. Ca altfel e praf acest jucator.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează