FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Marius Croitoru îl susține pe Edi Iordănescu: „Să mergem pe continuitate și să vedem ce s-ar putea întâmpla”

Edi Iordănescu foto:GSP
Edi Iordănescu foto:GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 septembrie 2022 15:22 / Actualizat duminica, 25 septembrie 2022 17:01

România se află pe ultima poziție în Liga Națiunilor cu 4 puncte și doar cu victorie în fața Bosniei, luni, naționala are șanse să se salveze de la retrogradarea în „C”. În ciuda perioadei sumbre de la națională, Marius Croitoru i-a luat apărarea lui Edi Iordănescu la conferința de presă premergătoare meciului cu Ripensia Timișoara din Cupa României.

Marius Croitoru consideră că Edi Iordănescu merită în continuare credit și că ar trebui ca schimbările de antrenor să fie mai rare la națională.

De ce n-au fost convocați Alexandru Maxim și Alexandru Mitriță? Edi Iordănescu a fugit de răspunsuri clare: „Linie și excludere” vs. „E un caracter deosebit”
ROMÂNIA
De ce n-au fost convocați Alexandru Maxim și Alexandru Mitriță? Edi Iordănescu a fugit de răspunsuri clare: „Linie și excludere” vs. „E un caracter deosebit”

Marius Croitoru sare în apărarea lui Edi Iordănescu: „Trebuie să-l susținem. Să mergem pe continuitate și să vedem ce s-ar putea întâmpla ”  

La începutul conferinței, Marius Croitoru a vorbit despre parcursul României din Liga Națiunilor.

„Lucrurile au părut puțin schimbate din punct de vedere al atitudinii, al jocului, dar în clasament nu s-a schimbat nimic. E clar că din punct de vedere al rezultatelor trecem printr-o perioadă neagră din istoria fotbalului românesc”, a spus Marius Croitoru.

Edi încearcă să schimbe ceva la nivel de joc, dar nu este ușor ca antrenor să găsești rezolvările în 3-4 zile. Ca antrenor de club lucrezi luni de zile și nu reușești să reglezi anumite lucruri, darămite un antrenor cu jucători veniți din toate colțurile lumii pentru o săptămână. 

Avem datoria ca iubitori ai echipei naționale să susținem ceea ce se întâmplă la echipa națională, pe Edi Iordănescu. Dacă în ultima perioadă s-a mers pe ideea de schimbare a antrenorului și nu s-a întâmplat nimic. Ar trebui să mergem și pe continuitate să vedem ce s-ar putea întâmpla. Ar trebui să schimbăm abordarea și să mergem pe continuitate”, a mai precizat Marius Croitoru.

VIDEO Andrei Burcă înaintea partidei cu Bosnia și Herțegovina: „Cine nu poate face față presiunii, nu are ce căuta aici”

Citește și alte știri:

Ladislau Boloni despre situația României în Liga Națiunilor: „Nu cred că acolo este locul nostru”

Mihai Stoica vrea o decizie radicală: „Dacă retrogradăm, trebuie schimbat selecționerul” + Cere antrenor străin la națională: „Modelul maghiarilor ar trebui urmat”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  25 Septembrie 2022, 19:40

...din gresala in gresala ...spre victoria finala ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează