FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2020

Marius Șumudică nu crede în calificarea la EURO și cere două naturalizări urgente la naționala României: „De ce nu îi putem lua pe Camora și Junior Morais?!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 martie 2019 22:12

Marius Șumudică nu crede în șansele de calificare ale României la EURO 2020 și cere naturalizarea lui Junior Morais și a lui Mario Camora, fundașii stânga de la FCSB, respectiv CFR Cluj.

„Șansele de calificare sunt foarte mici. Am văzut și Norvegia (n.r. 3-3 cu Suedia) și consider că avem șanse foarte mici. Am avut noroc ieri, cu golul din minutul 97. Dacă Suedia bătea, scădeau și mai tare șansele. Eu vă spun că Norvegia e o nucă tare. E greu cu ei.

Găman, week-end de week-end înfruntă adversari de top și face parte din cea mai bună defensivă din Arabia Saudită. Asta înseamnă mult. Având în vedere că tu îi ai pe Bancu și Benzar fundași laterali, te pretezi foarte bine la un sistem cu 3 fundași centrali. Eram foarte bine în acel moment. Aportul lui Bancu și Benzar e mult mai mare în atac.

Eu mă duceam în Suedia în primul rând să nu am nicio problemă. Asta e părerea mea. Știți unde suferim cel mai mult? La faza defensivă în benzi. Bancu nu poate juca niciodată fundaș stânga. El nu știe să facă faza defensivă, cu toată stima pentru Cosmin, nu avem soluții pe acel post. O soluție din punctul meu de vedere ar fi Vătăjelu, dacă ar juca.

Noi de ce nu îi putem naturaliza pe Mario Camora sau pe Junior Morais? Amândoi sunt fundași stânga de meserie”, a declarat Șumudică la TV Digi Sport.

clasamentul în grupa româniei

clasament romania

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Vezi și: 

Stanciu, supărat foc după meci: „N-am înțeles de ce Dumitru Dragomir a spus asta! Nu știu cine are interes să vorbească așa de mine”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
polistul68
polistul68  •  28 Martie 2019, 09:42
Postat de forzzainter pe 27 Martie 2019, 22:51

Are si barbagiul asta niste idei de te doare la... daca iei echipa de la under 21, castiga grupa lejer. SPANIA nu a fost niciodata atat de slaba ca acum!

Amice... Esti naiv. Vei vedea la Euro ce face aceasta echipa. Daca tu crezi ca, cu fundasi de la Gaz, mijlicasi de la Craiova si Viitorul... Bati Spania, asa slaba cum o brzi tu.. Te inseli amarnic.

bodrin
bodrin  •  27 Martie 2019, 23:23

Nu-mi pasă de Șumudică dar sunt de acord cu el: nu ne vom califica la euro cu niște fotbaliști care nu știu să lupte că niște bărbați! Banii și femeile care le vânează cardurile/conturile nu sunt dovezi de bărbăție! Chiar mă întreb ce fac, în particular, cu fetițele amatoare de carduri grase. Bănui că sunt sub media națională. Siret.

spinoza
spinoza  •  27 Martie 2019, 22:52

Asta ce a făcut în viața lui că antrenor de le știe pe toate! E un fel de Tăriceanu fotbalului.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează