FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

Marius Șumudică, deranjat că nu se află pe lista posibililor selecționeri: „Am realizat ceva!” » Reacție acidă la adresa lui Stoichiță: „E de cinci ani în miezul problemei”

Marius Șumudică
Marius Șumudică

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 decembrie 2021 11:40 / Actualizat vineri, 31 decembrie 2021 11:51

Marius Șumudică (50 de ani), antrenorul celor de la Malatyaspor, a reacționat după ce Mihai Stoichiță a anunțat că FRF negociază cu 4 antrenori, el nefiind pe lista finală a posibililor selecționeri.

Șumudică afirmă că este dezamăgit că nu se regăsește pe lista posibililor selecționeri, mai ales în contextul în care negocierile cu Dan Petrescu, Gică Hagi și Răzvan Lucescu au picat.

Gabi Tamaș, reacție dură la adresa „tricolorilor”: „Prea multă democrație. Nu zic mai multe că se supără vreun copil și trebuie să-i dau un «capac»” + cine e selecționerul ideal
ROMÂNIA
Gabi Tamaș, reacție dură la adresa „tricolorilor”: „Prea multă democrație. Nu zic mai multe că se supără vreun copil și trebuie să-i dau un «capac»” + cine e selecționerul ideal

„Oarecum te deranjează pentru că am avut nişte performanţe în fotbalul românesc. Am realizat ceva. Dar nu ştiu care sunt criteriile după care se aleg selecţionerii. 

Momentul respectiv, ceea ce ai făcut, ce experienţă ai, ai câştigat trofee, ai jucat Champions League, ai jucat Europa League, adică sunt… eu mă calificam aşa, când am făcut o acoladă mă gândeam ceea ce am realizat eu în cariera mea. 

Să câştigi campionatul cu Astra, să iei o Supercupă, să te califici de două ori în grupe, să ieşi din grupele Europa League… erau nişte performanţe. Am fost ales antrenorul anului în 2016-2017, adică aveam ceva în spate. Dar probabil că sunt alte criterii. Interese e mult spus!.

Sunt oameni care probabil se uită la ce se întâmplă acum. Şumudică neavând rezultate la Malatya nu mai este luat în calcul. Pe mine nu mă deranjează că nu mă numeşte cineva, dar din 10 sau 20 de antrenori care erau puşi pe o listă să nu apar şi eu şi să apară nişte antrenori care abia au dat cu nasul de mirosul ierbii. E jenant!”, a declarat Șumudică la venirea în țară.

Eu în momentul în care am spus de un Dan Petrescu, indiferent că a venit după mine la CFR Cluj, de Gică Hagi, de Victor Piţurcă, de Răzvan şi Mircea Lucescu, sunt antrenori cu care niciodată nu o să pot să mă compar în momentul de faţă. 

Nu spun că merit să fiu chemat înaintea acestor antrenori. Dar uşor-uşor coborând şi fiecare refuzând… cred că mai trebuia să urc şi eu în clasament şi să fiu pe listă. Dar nu am prins săracul nici ultima treaptă. Am alunecat şi m-am dus în jos.
-Marius Șumudică, antrenor Yeni Malatyaspor

Marius Șumudică, ironii la adresa lui Mihai Stoichiță

Șumudică a avut și o reacție ironică la adresa lui Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice al FRF, propunându-l pe „Lippi” pentru postul de selecționer.

„Eu sincer în momentul de faţă l-aş pune pe domnul Stoichiţă. Cred că domnul Stoichiţă e cel mai bun şi cel mai în măsură să conducă. El e de cinci ani în miezul problemei, am văzut că dă din tribună ordine. 

Face! Cred că este un om foarte bine pregătit. Dacă apare domnul Stoichiţă, cred că dau ăştia vreo derogare şi  naționala apare şi prin Qatar”, a mai precizat Marius Șumudică.

Citește alte știri despre echipa națională:

Gabi Tamaș, reacție dură la adresa „tricolorilor”: „Prea multă democrație. Nu zic mai multe că se supără vreun copil și trebuie să-i dau un «capac»” + cine e selecționerul ideal

Surpriza pregătită de FRF: Burleanu merge la negocieri cu Victor Pițurcă! 4 nume rămase în cursă pentru postul de selecționer

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
snooker
snooker  •  31 Decembrie 2021, 17:54
Postat de ion.caraion pe 31 Decembrie 2021, 12:06

Ninele, în ultima vreme ai jucat rolul de clovn în Turcia, cum aud ăia de tine râd până îi doare burta

Cand a fost aproape sa semneze cu echipa impostoare, fcsb, scriai pe aici: ''sa fim alaturi de domnul Sumudica''. Acum ai ironii, ***. :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ripensistu
ripensistu  •  31 Decembrie 2021, 16:11

Stoichita e gloaba Romaniei.

gicapuia
gicapuia  •  31 Decembrie 2021, 14:11

Nationala nu e Circul Globus!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează