FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

VIDEO Marius Șumudică, discurs distrugător la adresa naționalei: „Jenant! Locul 4 e al nostru” + „Și Tunariul îi bate pe Andorra”

Articol de , - Publicat luni, 27 martie 2023 15:06 / Actualizat luni, 27 martie 2023 16:23

Marius Șumudică, antrenorul lui Al Raed, a criticat în termeni duri evoluția naționalei României în meciul din Andorra, câștigat de „tricolori” cu 2-0. 

Șumudică consideră că Andorra e cea mai slabă echipă pe care a văzut-o jucând, spunând că și o formație din Liga a 3-a precum CS Tunari o poate bate.

Șumudică așteaptă duelul cu Ronaldo: „Sper să își aducă aminte de mine” + „Mi-a dat dreptate, râdeați de mine în România”
AL RAED
Șumudică așteaptă duelul cu Ronaldo: „Sper să își aducă aminte de mine” + „Mi-a dat dreptate, râdeați de mine în România”

VIDEO Marius Șumudică: „Și Tunariul îi bate pe Andorra!”

„Meciul cu Andorra? Slab din toate punctele de vedere. N-am văzut echipă mai slabă. Și Tunariul îi bate. Nici nu știu cine sunt Tunari, nu i-am văzut niciodată, dar mi-au rămas în minte, mai citesc rezultatele. Nu se pune problema, au dat la poartă din greșeală, dintr-o degajare proastă a portarului nostru au ajuns și ei să dea la poartă. 

Nu poate nimeni să-mi spună că Belarus, chiar dacă a luat 5 de la Elveția, e mai slabă decât Andorra. Nu am văzut în viața mea o echipă mai slabă decât Andorra! Nu am văzut. Probabil doar când joc în în meciurile de pregătire cu italienii ăia, cu burtoșii ăia care vin de la muncă pentru a le da 20-0 ca să-ți intri în mână”, a declarat Marius Șumudică la plecarea din țară.

  • CS Tunari este lider detașat în Seria a 4-a din Liga 3, la distanță mare de urmăritoarele CS Popești Leordeni și Flacăra Moreni

Marius Șumudică: „Locul 4 e al nostru!”

Antrenorul s-a declarat extrem de dezamăgit de maniera în care Edi Iordănescu a ales să joace după ce România a rămas în superioritate numerică, băgând 2 mijlocași centrali defensivi, pe Băluță și pe Marius Marin. 

Apoi, în stilul caracteristic, le-a spus reporterilor prezenți la aeroport că dacă formează o echipă, iar el stă pe bancă, vor da mai multe goluri decât naționala lui Iordănescu împotriva Andorrei. 

„N-am înțeles schimbările. N-am înțeles frica de rezultat. Ai 2-0, iar ei sunt și în 10 oameni. Tu îl bagi pe Băluță, cu tot respectul pentru băiatul ăsta, dar tu îi bagi pe Băluță și Marius Marin. Doi închizători în contextul în care dacă îi prindea Germania, le dădea 10.

Elveția a jucat cu Belarus și le-a dat 5, n-au discutat. Dacă Elveția juca cu Andorra, cu siguranță scorul era unul de proporții. Nu stau eu să vorbesc, nu e treaba mea să vorbesc, să contest ceea ce se întâmplă la echipa națională, dar 2-0 mi se pare un scor jenant. Jucând cu Andorra e un scor jenant! 

Nu vorbesc eu de anumiți jucători, ci de naționala României. E echipa poporului, a acestei țări și e echipa unei generații. Toți suntem contemporani acum cu această națională, așteptăm să-i vedem la Campionatul European. Păi, cu o astfel de mentalitate și la cum i-am văzut acum, eu vă spun că locul 4 este al nostru, nu ni-l ia nimeni”, a mai precizat tehnicianul.

N-am urmărit Belarusul, am văzut doar golurile primite. E o echipă apăsată de această excludere despre care toată lumea vorbește la FIFA. Nu e ușor să te montezi și să joci, dar sunt peste Andorra. 

Dacă voi (n.r. - reporterii) vă dezbrăcați acum și vă dau ghete la fiecare, iar eu stau pe bancă, că nu mai pot să joc pentru că am bagaj (n.r. burtă), pe cuvântul meu de onoare că le dăm trei Andorrei, nu două. Am încredere în voi, fiți atenți! Ăsta e adevărul. Cu Belarus, cu voi cred că le dăm două. 

-Marius Șumudică, antrenor Al-Raed

Citește și alte știri despre echipa națională: 

Ce a observat Giovanni Becali la naționala României: „Se vorbește mai mult de familie decât de joc”
ROMÂNIA
Ce a observat Giovanni Becali la naționala României: „Se vorbește mai mult de familie decât de joc”
Edi Iordănescu, mesaj categoric pentru fotbaliștii pe care nu i-a convocat: „Nu îmi permit luxul să alint jucătorii”
ROMÂNIA - BELARUS
Edi Iordănescu, mesaj categoric pentru fotbaliștii pe care nu i-a convocat: „Nu îmi permit luxul să alint jucătorii”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
chiron
chiron  •  28 Martie 2023, 10:56
Postat de mojo2sapte pe 27 Martie 2023, 17:41

Pe Transfermarkt liga araba valoreaza cu vreo 110 milioane de EUR mai mult decat Liga 1 aka SuperLiga Romaniei... ***

Exact ce spuneam. Sunt *** și poleiți, o minune, ce mai! Au stadioane, vedete de 35 de ani, antrenori și jucători care au renunțat la fotbal, chiar și presă din țări fără fotbal care uneori le acordă atenție, în lipsă de subiecte reale. Fotbal, în schimb nu au, orice ar spune câte unul din personajele eșuate acolo fie din cauza vârstei, fie a incompetenței, fie a lipsei de ambiție.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mojo2sapte
mojo2sapte  •  27 Martie 2023, 17:41
Postat de chiron pe 27 Martie 2023, 17:02

Dacă ar antrena într-o competiție care înseamnă pentru fotbal mai mult decât campionatul Andorrei, poate ar merita luat în serios. Deocamdată, el nu e antrenor, doar mimează pe bani mulți că ar avea legătură cu sportul ăsta, pe undeva printr-un deșert arab.

Pe Transfermarkt liga araba valoreaza cu vreo 110 milioane de EUR mai mult decat Liga 1 aka SuperLiga Romaniei... ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jean_valjean
jean_valjean  •  27 Martie 2023, 17:20
Postat de jean_valjean pe 27 Martie 2023, 17:09

Bai, dar toata lumea isi da cu parerea si critica..! Dupa o victorie ! Nu il apar pe edi, nu il suport...dar totusi, este o victorie! Nu am vazut meciul, am inteles ca nu au jucat mare lucru..dar sa ajungi sa spui ca e o rusine ca ai batut doar cu 2-0..laso bai Sumi incolo ! Ungaria, o echipa mult mai buna decat noi..a batut andorra cu 2-1 ..la budapesta..in calificarile trecute ptr mondial ! Albania..o echipa mai buna decat noi, a batut andorra cu 1-0 in dubla mansa..! Prea multa critica,prea toata lumea isi da cu parerea si exagereaza ! Vezi sumi acolo cu camila doi, pe dreapta cu centrare !

Zilele astea,slovenia s a chinuit sa deschida scorul pana in min 65 cu san marino..acasa ! Slovacia a facut 0-0 acasa cu luxemburg.. italia a batut in malta "doar " cu 2-0..grecia in gibraltar "doar " cu 3-0... Toate echipe cu jucatori mult mai buni ca noi..! Iar voi faceti caz de 3 zile ca am batut doar cu 2-0 in andorra...! Cred ca si regele are coada bagata in aceste critici..

Vezi toate comentariile (16)
Comentează