FOTBAL  »  NATIONALA  »  EDITORIAL

Marţi, tu ce faci? Răzvan Prepeliţă îi îndeamnă pe suporterii naţionalei să vină la meciul cu Andorra

Articol de - Publicat luni, 10 septembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 10 septembrie 2012 15:05

Înainte de Generaţia de Aur, reglam antenele pe acoperişurile celor mai înalte blocuri. Deci, putem.

Torje nu e Hagi, nu are cum să fie! Grozav nu e Răducioiu, iar Lazăr nu e Dorinel. Nici Tătăruşanu nu e Prunea, dar poate e mai bine. Scuze, aici ca şi voi, nu m-am abţinut, aceeaşi rană, Suedia era de bătut. Un pic mai înalt, doar un pic, dacă era. Dar gata!, gata de decenii cu amintirile. Gata cu adormitul la televizor şi dimineţile în care ne uităm pe gadget-uri cît a fost scorul. Pentru că, ne interesează, ne interesează chiar prea mult, dar mai greu cu curajul. Torentele nu trebuie păzit, vine oricum dacă îl laşi deschis, facebook-ul îl poţi citi şi de la stadion, iar dacă nu ai unde să o aduci marţi seară, că nu e ”action” în club, încearcă cu Arena Naţională. Nu îi place? O invit eu şi mai vorbim.

Dacă ne calificăm la Mondial şi batem în deschidere Brazilia. Zîmbiţi? La ce vă gîndiţi, cum ne bagă brazilienii ăia mingicari, scurt, trei boabe în prima repriză?! Cel puţin! Aha, deci vă visaţi acolo. Aşadar, cum ajungem acolo? Întîi noi suporterii, apoi ei, tricolorii.

De se sa aibă alibi, de ce să se scoată că nu s-au calificat, pentru că nu îi susţinem? Andora nu e Olanda, nu e nici măcar Turcia. Ce să mai zicem de Ungaria. Bun, dar nici America unde am fost nu e Brazilia unde vrem să ajungem. Parcă sună mai bine, patria microbului planetar. Şi asta o sţie fiecare echipă din grupă şi de aceea, lupta va fi până la ultimul fluier al calificărilor.

Pentru început, nici măcar nu trebuie să strigăm, doar să fim acolo. Aşadar, marţi ne vedem cu Andora. Repetiţie cu inima. Pentru moralul tricolorilor, pentru speranţele noastre, pentru calificare. Pentru o seară în care ne vom imagina cum ar fi să trecem în drumul nostru spre casă, din nou, prin piaţă. Stiţi voi care.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
mariuspc
mariuspc  •  10 Septembrie 2012, 21:55

Orcit am vrea sa fim de optimisti si sa mergem la stadion dar cind te gindesti ca Echipa Nationala a Romaniei a ajuns o afacere de familie adica Becali-Piturca cit entuziasm ramine pentru a merge la stadion. Tov Piturca face selectia la echipa nationala dupa interesul personal nu dupa valoarea jucatorilor.Multi spun ca ,,stranierii,, ar fii expirati dar va spun cinstit cu mina pe inima ca fara acesti ,,stranieri,, expirati adio Brazilia. Cu ,,petardele,, de la Stina ne putem lua gindul de la Brazilia.Daca vreti sa ,,speram,, la calificare atunci Piti ar fii cazul sa chemi ,,vechea garda,, Am tot expermentat de ani buni si rezultatul sa vazut Campionate Mondiale si Europene vazute la TV

danut82
danut82  •  10 Septembrie 2012, 18:32

acum avem stadion,piti promite,hai sa fim si noi la inaltime.pt ROMANIA PT TARA NOASTRA!!!HAI ROMANIA!!!TOTI PE STADION!!!

cobra234
cobra234  •  10 Septembrie 2012, 18:03

DEGEABA AVEM IMNUL ROMANIEI,,DESTEAPTATE ROMANE'' UNII TOT PROST AU RAMAS

Vezi toate comentariile (11)
Comentează