FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - BOSNIA, 3 MAI, ORA 21:00, TVR1 ŞI DOLCESPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Max Nicu: "Răzvan Lucescu trebuie susţinut, şanse la calificare încă avem"

Maximilian Nicu a debutat împotriva Austriei în echipa națională
Maximilian Nicu a debutat împotriva Austriei în echipa națională

Articol de GSP - Publicat luni, 30 mai 2011 00:00 / Actualizat luni, 30 mai 2011 11:35

Uitat de selecţioner şi de şefii din FRF, internaţionalul român de la Freiburg spune că urmăreşte cu interes tot ce se întîmplă în jurul naţionalei noastre.

Max Nicu a comentat situaţia echipei naţionale şi l-a susţinut pe Răzvan Lucescu, despre care spune că ar terbui susţinut necondiţionat de jucători şi de conducătorii din fotbalul românesc.

"Atât timp cât mai sunt şanse teoretice de calificare, trebuie să le luăm în calcul! Pentru moment, Răzvan Lucescu este antrenorul echipei naţionale a României! Eu cred că nu are sens să vorbim acum despre urmaşul lui", a spus Max Nicu pentru Libertatea

3 selecţii la echipa naţională are Max Nicu

Meciul România - Bosnia se va disputa sîmbătă, 3 mai, de la ora 21:00, pe stadionul Giuleşti. Meciul este transmis în direct de TVR1 şi DolceSport şi liveTEXT de gsp.ro, unde comentăm împreună!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
cj1960i
cj1960i  •  30 Mai 2011, 13:41

oare era beat baiatul?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează