FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Maxim îl așteaptă pe Gnohere la națională: ”E binevenit dacă poate ajuta România”

Articol de GSP - Publicat joi, 23 august 2018 21:01

Alexandru Maxim, 28 de ani, se află pe lista lărgită a stranierilor convocați de Cosmin Contra pentru partidele cu Muntenegru și Serbia din Nations League.

”A fost o mare dezamăgire pentru mine că nu am mers la Euro. Nu m-am mai întâlnit cu domnul Anghel Iordănescu dinainte de turneul final din 2016. A fost un moment delicat, dar a trebuit să trec peste. Nu vreau să spun că naționala ar fi trecut de grupe cu Maxim în lot, dar cred că meritam să fiu acolo.

Pentru mine e o onoare să joc la echipa națională și voi veni cu bucurie de fiecare dată când voi fi chemat. Rezultatele spun că naționala e într-un progres cu noul selecționer.”, a spus Alexandru Maxim la TV DigiSport.

...despre accidentare: ”Sper ca mâine să intru în programul normal cu echipa și să fiu în lot pentru meciul din week-end. Sunt bucuros că sunt pe lista domnului Contra.

Maxim a comentat și declarațiile selecționerului Cosmin Contra, care a mărturisit că și l-ar dori la națională pe atacantul celor de la FCSB, francezul Harlem Gnohere: ”Orice jucător care poate ajuta România e binevenit. Nu cred că am fi prima echipă națională care ar naturaliza un jucător. Condiția ca el să fie convocat ar fi să fie un fotbalist foarte bun. Până la urmă asta contează. Avem un antrenor care face selecția și el decide dacă trebuie să apeleze la jucători străini”.

România va juca pe 7 septembrie, la Ploiești, cu Muntenegru, iar pe 10 septembrie, în deplasare, cu Serbia.

CONTEXT: În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile Euro 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la Euro 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
albalbastru72
albalbastru72  •  24 August 2018, 05:14

Nu inteleg de ce trebuie naturalizati *** Fortes,Gnohere etc.Nu putem sa naturalizam doar mentalitatea lor?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

anne1970_ar
anne1970_ar  •  24 August 2018, 00:50

Maxim la nationala? Ce atributii va avea? Probabil sa lustruiasca sireturile jucatorilor. In alta ordine de idei, cum sa fie naturalizat Bizonul, daca el nu stie sa spuna o fraza in limba romana? Il credeam pe Contra mai inteligent, acum incep sa am indoieli....

947342365286515
Cristian Neaga  •  24 August 2018, 00:28

Noroc cu ziaristi ca tine care ne aminteste ca Maxim mai,,joaca" si el pe la echipa nationala.Poate vede articolul si selectionerul Contra ;)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează