FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - BELGIA, MIERCURI, ORA 21:00, ANTENA 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Maxim ne dă speranţe: ”Vreau să mai marchez goluri precum cel cu Andorra. Îmi place să risc în viaţă”

Articol de - Publicat luni, 12 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 12 noiembrie 2012 23:02

Alexandru Maxim, 22 de ani, vrea să arate cine este. A impresionat în meciul cu Andorra (4-0), cînd a reuşit un gol după ce-a driblat tot ce a găsit în cale. N-a mai evoluat cu Turcia şi cu Olanda, dar sigur va fi pe teren contra Belgiei.

"Mi-aş dori să repet execuţia din acea partidă. Pînă la urmă, orice gol e important. Mie îmi place să risc, fiindcă şi viaţa este un risc, de aceea o să încerc să mai driblez, să dau goluri, din orice poziţie", a declarat vîrful Pandurilor.

Apreciază numărul mare de stelişti, 8, la prima reprezentativă. "E cea mai bună echipă din Liga 1, Steaua e pe val, e normal să aibă mulţi fotbalişti la lot", a declarat Maxim. Îl ştie bine pe colegul său de la Tîrgu Jiu, Nistor, chemat în premieră la prima reprezentativă:

"Este un caracter deosebit, un fotbalist de travaliu, e pe merit chemat. Nu este o surpriză pentru mine. Oricum, amicalul cu Belgia ne va ajuta pe toţi să creştem, să progresăm, de aceea tratăm foarte serios acest meci".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
andrei67fzr
andrei67fzr  •  13 Noiembrie 2012, 00:52

://sondajro.com/?ref=178602 Sondaje romanesti platite!

nino
nino  •  13 Noiembrie 2012, 00:25

Alpine daca da o boaba cu Belgia ce faci?

alpin
alpin  •  13 Noiembrie 2012, 00:12

Pai, asteapta meciul cu Andorra! Dar va fi mult mai greu.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează