FOTBAL  »  NATIONALA  »  AMICAL: RUSIA-ROMÂNIA

Meci de risc maxim în Cecenia » Ce măsuri de securitate au luat rușii înaintea amicalului cu România

FOTO Reuters
FOTO Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 noiembrie 2016 10:49

Partida amicală de marți, dintre Rusia și România, este considerată una cu risc ridicat. Deși sunt așteptați doar în jur de 200 de români, autoritățile ruse încearcă să prevină orice incident.

"Nu e primul eveniment important găzduit în Cecenia. Meciul Rusia-România este mai dificil pentru că trebuie să asigurăm transportul românilor de la aeroport. Măsurile de securitate sunt la cel mai ridicat nivel. La meci vor fi prezenți în jur de 2000 de oameni de ordine", a declarat managerul clubului Terek Groznîi, Alexander Fedoseyev.


Amicalul Rusia - România se va disputa marți, de la ora 18:00, pe stadionul Akhmat din Groznîi. Partida va fi transmisă în direct pe Dolce Sport 1 și liveTEXT pe GSP.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
963242023697129
Eugen Eugenescu  •  13 Noiembrie 2016, 13:46

milogii de la TVR de ce nu transmit meciul ? sa stea cu mana intinsa la abonamente obligatorii sunt buni ! *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gerulozaurus
gerulozaurus  •  13 Noiembrie 2016, 12:11

ce ma bucur ca meciul cu Russia se disputa in Cecenia, o zona care alimenteaza cu teroristi intreg Orientul, astfel baietii nostri vor termina cu vacanta de la nationala macar pentru meciul asta si sper sa stea cu morcovul infipt pana la frunza

Vezi toate comentariile (2)
Comentează