FOTBAL  »  NATIONALA  »  MECI DE RETRAGERE

Meciul de retragere pe care Adi Mutu și-l pregătește! Ibrahimovici, Del Piero și Buffon pot veni la București

Articol de GSP - Publicat joi, 02 iunie 2016 21:51

Adrian Mutu va fi prezent la meciul amical de mâine al României cu Georgia, unde FRF îi pregătește o surpriză după ce fostul căpitan al naționalei a anunțat că se retrage.

"Abia aștept să vin să-i salut pe suporterii echipei naționale. Nu știu ce pun la cale cei de la FRF. Voi fi acolo și voi vedea", a anunțat Mutu conform ProTV.

"Briliantul" vrea să organizeze un super meci de retragere, tot pe Arena Națională. Va chema vedete de la Juventus, Chelsea, Fiorentina și Inter, echipe unde a jucat.

"Vor fi jucători cu care am jucat de-a lungul carierei mele, dar și fotbaliști de la echipa națională", a zis Mutu conform sursei citate.

Printre numele sonore s-ar putea număra Zlatan Ibrahimovici, Gianluigi Buffon, Alessandro Del Piero, Hernan Crespo, Cristi Chivu, Gică Hagi sau Frank Lampard. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
911172995609353
Gica Matei  •  03 Iunie 2016, 05:32

La ce carciuma va organiza Adi, meciul de adio? Vor fi victime printre ospatari? :)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează