FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - UNGARIA, SÎMBĂTĂ, ORA 19:00, ÎN DIRECT PE TVR 1, LIVETEXT PE GSP.RO

Medie: nici o repriză! » Stranierii Ungariei nu au meciuri în picioare: doar trei au fost integralişti în ultimul weekend

Veteranul Kiraly, 38 de ani şi 90 de selecţii, e mai mult rezervă la club
Veteranul Kiraly, 38 de ani şi 90 de selecţii, e mai mult rezervă la club

Articol de - Publicat miercuri, 08 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 08 octombrie 2014 16:37

În afară de Vanczak (Sion), Tozser (Watford) si Lovrencsics (Lech), integralişti, ceilalţi expaţi ai vecinilor au jucat mai puţin de 64 de minute în weekend, iar jumătate au rămas pe bancă.

Piţurcă s-a plîns în dese rînduri că stranierii sînt mai mult rezerve la echipele de club, însă situaţia "naţionalei" Ungariei este mult mai neagră. Doar 3-4 dintre cei 11 stranieri ai vecinilor sînt titulari de drept.

În weekend, numai Vanczak, Tozser şi Lovrencsics au fost integralişti. Toţi la trupe modeste: primul la o codaşă din Elveţia, Sion, al doilea în liga a doua engleză, ultimul la locul 7 din Polonia!

Rezerve
Vdetele Dzsudzsak (D. Moscova) şi Szalai (Hoffenheim) au jucat ceva mai mult: primul n-a avut meci în campionat, ultimul fiind în cupele europene (61 de minute cu PSV), al doilea a bifat aproape 500 de minute în Bundesliga.

Îngrijorător pentru Dardai este că cinci dintre stranierii apţi în weekend n-au jucat. Jumătate!

Astfel, media maghiarilor este undeva la 35 de minute (fără Dzsudzsak) sau 38 de minute (dacă punctăm cele 61 de minute bifate de acesta în cupele europene, la mijlocul săptămînii). În medie, "stranierii" lui Dardai n-au jucat nici măcar o repriză!

0 minute au jucat în weekend Kiraly (Anglia 2), Megyeri (Grecia), Korcsmar (Germania 2), Kalmar (Germania 2), Tamas (Italia 2)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  09 Octombrie 2014, 02:07

HAI ROMANIA !

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  09 Octombrie 2014, 02:07
Postat de ciur pe 08 Octombrie 2014, 14:13

Razvaneeeeee...Sucisacule!!! Szalai joaca la TSG Hoffenheim!!!!!! N-ai stiut?????????

..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  09 Octombrie 2014, 02:06
Postat de alexbibirica1 pe 08 Octombrie 2014, 09:40

feroe era sa produca surpriza ... s-a chinuit finlanda cu ei

era sa.. dar n-a fost.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează