FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECLARAȚII

Mesaj de susținere pentru Daum: "I-a deranjat pe mulți, dar nu se lasă manipulat, e un antrenor mare"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 martie 2017 18:13

Fost jucător la Steaua și la echipa națională și un fin cunoscător al fotbalului din Germania, Marcel Răducanu, cel care urmează să fie cooptat în Comisia Tehnică de la FRF, a vorbit despre parcursul lui Daum de la venirea la națională și crede că neamțul poate construi o echipă solidă dacă i se va prelungi contractul.

"Daum nu a fost susţinut de la început, multora nu le-a convenit să vină un antrenor străin. El nu se lasă manipulat, e un băiat serios, îl ştiu din Germania. E clar că pe unii i-a deranjat.

Ca antrenor, este mare. Numai că nu a avut timp, a venit aici şi a început lumea să dea în el, să-l critice. Din păcate nu a avut nici rezultate bune, dacă ar fi câştigat 3-4 meciuri era altceva. 

Dar trebuie lăsat în pace şi ajutat. Aşa poate avea mai multă încredere. Eu zic că ar fi bine să i se prelungească contractul. După mine, e puţin doi ani să construiască o echipă. Poate că nu ne calificăm, dar ar mai avea doi ani și ar putea forma o echipă naţională foarte puternică", a declarat Răducanu, conform TV Dolce Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
sexilian
sexilian  •  20 Martie 2017, 08:21

asa cum nu toate mustele fac miere,nici nemtii nu sunt toti valorosi.........

jalabert
jalabert  •  19 Martie 2017, 21:15

pana una alta neamtul nu are nici un rezultat notabil singura partida tare cu polonia a puerdut-o fara drept de apel in schimb s-a facut de ras acasa cu muntenegru si in deplasare in kazahstan. dar stim imaginatia unora e mai importanta in caracterizare calitatii unui antrenor decat rezultatele. ne mai miram ca avem atatia comunisti nostalgici dupa planuri cincinale.

kos_tyn
kos_tyn  •  19 Martie 2017, 14:10

numai o minte infantila poate gandi ca Marcel Răducanu

Vezi toate comentariile (20)
Comentează