FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U19 - UCRAINA U19 1-2

Mesaje dureroase ale tricolorilor mici după ratarea calificării: "E cea mai tristă seară din viața mea"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 martie 2018 09:38

Jucătorii naționalei U19 trăiesc o dramă după ce au pierdut pe final meciul cu Ucraina, scor 1-2, și au ratat calificarea la EURO 2018.

Mijlocașul Alex Mățan și portarul Andrei Vlad au postat pe rețelele de socializare mesaje prin care și-au exprimat sentimentele prin care trec după acest eșec.

"Țin să le mulțumesc pe această cale tuturor suporterilor români care ne-au fost alături în tot acest timp. Pentru mine asta este cea mai tristă seară din viața mea și sunt convins că nu voi uita prea curând. Cu toate astea din momente grele se nasc campionii și indiferent de situație sunt mândru că sunt român", a scris Mățan pe contul său de Instagram.

"O seară neagră. Nu mă gândeam nici măcar o secundă că nu putem obține calificarea. A durut și doare acest rezultat. Ne cerem scuze oamenilor care au fost lângă noi și ne-au susținut până la ultimul fluier" Andrei Vlad

7 a fost nota
primită de Andrei Vlad din partea Gazetei Sporturilor pentru meciul de aseară, în timp ce Mățan a fost notat cu 5

"Niciun cuvânt nu poate descrie acest sentiment de rahat" Marco Dulca

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
mountytoma
mountytoma  •  28 Martie 2018, 13:57

noi nu am pierdut mare lucru, asa cum pana acum nici macar in ziare nu citeam despre meciurile nationalei U19 (si jurnalistii si televiziunile isi aduc aminte de ei doar cand castiga niste meuiuri si sunt aproape de a realiza vreo performanta), asa va fi si mai departe! insa pentru ei pierderea este imensa. au avut o sansa uriasa si vedetismul ***! sper sa fi invatat toti ceva din asta, in afara de morutan, matan si vlad toti ceilalti au sanse mari sa reuseasca in cariera! cei trei au nevoie sa o ia de la zero, altfel se vor indrepta spre zero barat!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mvradulescu
mvradulescu  •  28 Martie 2018, 11:56

Curaj băieți ! Nu se sfârșește lumea după un eșec, chiar dacă e dureros ! Eu am convingerea că prin dobândirea experienței (care v-a lipsit acum), veți obține rezultate de care veți fi mândri și ne veți face și pe noi suporterii, mândri de voi ! Fruntea sus și vă urez mult succes !!!

ray51
ray51  •  28 Martie 2018, 10:30

Pacat ca a trebuit sa treceti prin aceasta stare. Invatati din acest episod. Fotbalul este pe cat de frumos pe atat de dureros si tine 90'+.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează