FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ISRAEL

Mesajul lui Anghel Iordănescu înaintea de „dubla” cu Israel și Elveția: „Doar așa pot scoate românii în stradă!”

Rapid a pierdut derby-ul din Giulești, scor 0-2, contra Petrolului, în runda cu numărul 5 din Superliga. Anghel Iordănescu (73 de ani), fostul antrenor al alb-vișiniilor, crede că trupa lui Cristiano Bergodi (58) are mari probleme.
Rapid a pierdut derby-ul din Giulești, scor 0-2, contra Petrolului, în runda cu numărul 5 din Superliga. Anghel Iordănescu (73 de ani), fostul antrenor al alb-vișiniilor, crede că trupa lui Cristiano Bergodi (58) are mari probleme.

Articol de - Publicat sambata, 18 noiembrie 2023 00:50 / Actualizat sambata, 18 noiembrie 2023 00:51

Anghel Iordănescu (73 de ani) a avut un mesaj mobilizator pentru „tricolori” înaintea duelului cu Israel și are încredere că selecționata pregătită de fiul său poate scoate oamenii în stradă cu o calificare.

Anghel Iordănescu a fost ultimul antrenor cu care naționala României a fost la un turneu final. Iordănescu a venit alături de alți foști jucători la lansarea cărții „A fost odată ca niciodată... în America”, un volum ce prezintă un jurnal al lui Ionel Stoica.

VIDEO. Anghel Iordănescu: „Doar așa pot scoate românii în stradă”

„Ca să poată scoate oamenii în stradă, naționala trebuie să repete o performanță. În ziua de azi, o performanță mare pentru noi înseamnă o calificare. Mâine avem șansă și am încredere în noua noastră generație că poate să obțină performanța calificării la Euro în jocul cu Israelul.

De opt ani n-am mai fost la un turneu final. Mâine au această oportunitate și dacă dau dovadă de personalitate, curaj și patriotism o vor face. Pentru mine un jucător care poartă tricoul echipei naționale trebuie să lupte până la epuizare”, a spus Anghel Iordănescu.

Fostul selecționer a avut și un scurt discurs comemorativ pentru Daniel Prodan, trecut în neființă pe 16 noiembrie 2016.

„Didi Prodan a fost un mare jucător și patriot! Mi-l amintesc întotdeauna ca fiind un catalizator al atmosferei bune din vestiar. Îmi aduc aminte că într-o deplasare cu avionul a echipei naționale am reușit să-l aduc la Steaua. La acea discuție, în capul lui era doar să fie echipa națională, dar fiind din Satu Mare își dorea să ajungă la Dinamo”, a mai spus Anghel Iordănescu.

Citește și alte știri:

Joyskim Dawa, interviu-eveniment pentru GSP » Prima reacție după ce l-a „rupt” pe Hanca: „Îmi pare rău, dar nu sunt aici să glumesc cu atacanții, ci să-i opresc”

Tatăl lui Ciprian Deac lansează acuzații dure: „Mandorlini l-a umilit în casa lui! Și-a adus jucătorii din Italia și îi forțează meci de meci”

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (2)
parachioara5
parachioara5  •  18 Noiembrie 2023, 08:46

...un antrenor slab care a luat bataie de la Albania...

tase67
tase67  •  18 Noiembrie 2023, 05:27

Puiu sa ii spui lui Edi cit mai e timp si inca are calificarea in mina sa scoata ghiulul placat cu diamantul fals Alibec, Screciu Marin Stanciu de pe degetul mic si sa puna diamantul veritabil Dragus Morutan Stanciu Mihaila pe degetul mare daca vreti sa pupati vreunul sau amindoi la Euro

Vezi toate comentariile (2)
Comentează