FOTBAL  »  NATIONALA  »  LIGA NAȚIUNILOR

Comentatorul TV de la România - Irlanda de Nord, dezlănțuit: „De ce e titularizat Ianis? A ajuns să ne ia ochii, dar să nu fie un fel de «Mihail, câine de circ»”

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 septembrie 2020 00:40 / Actualizat sambata, 05 septembrie 2020 15:20

Jurnalistul Mihai Mironică a comentat România - Irlanda de Nord 1-1 și a fost necruțător cu prestația lui Ianis Hagi. 

„Ar trebui să discutăm și despre această titularizare a lui Ianis Hagi. Are o singură pasă de gol în ultimele 11 meciuri la națională, dintr-un corner! În poziția lui, de decar, ar trebui să facă ceva mai concret. Când e pus în spatele atacanților, trebuie să livreze mai mult. Uitați-vă la Stanciu, e mai concret. Ianis a ajuns să ne ia ochii, dar să nu fie un fel de «Mihail, câine de circ». Știe să o întoarcă, dar nu face lucruri concrete. Face niște giumbușlucuri pe la mijloc, dar nu în față. 

Toți mijlocașii noștri au fost mai buni ca Ianis. Au dat mai multe pase verticale. Ianis a reușit niște devieri, dar decarul trebuie să fie bun în fața porții, nu în linie cu Alexandru Crețu sau Cicâldău sau cine o mai juca în fața apărării”, a tunat Mironică în studioul Pro TV, după meci. 

România - Irlanda de Nord FOTO Cristi Preda
România - Irlanda de Nord FOTO Cristi Preda
România - Irlanda de Nord FOTO Cristi Preda
România - Irlanda de Nord FOTO Cristi Preda
România - Irlanda de Nord FOTO Cristi Preda
+45 FOTO

Nota 5a primit-o Ianis Hagi în Gazeta Sporturilor pentru prestația din România - Irlanda de Nord

Clasament Liga B, grupa 1 Liga Națiunilor

Comentatorul TV de la România - Irlanda de Nord, dezlănțuit: „De ce e titularizat Ianis? A ajuns să ne ia ochii, dar să nu fie un fel de «Mihail, câine de circ»”

Citește și alte știri despre România - Irlanda de Nord:

Denis Alibec, scos din sărite de Ciprian Marica: „Să vină el să joace, toți își dau cu părerea!”

Mirel Rădoi, ironic: „La acea fază fixă am păstrat distanța specifică pandemiei”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (69)
135479786808884
Leonard Crassas  •  05 Septembrie 2020, 22:48

Ianis i-a fost impus lui Radoi ca si alti jucatori. Daca face el echipa vor zbura multi elefanti care nu au valoare si ocupa locurile de titulari la nationala. Dupa ce ca nu mai avem valori in lot continuam sa pastram *** la indicatia federatiei si a pupincurismului care ne caracterizeaza.. Nu am vazut la lot un burca, florin stefan, si alti fotbalisti buni De ce nu camora? este peste bancu cu 10 clase. Ce cauta printul,Tosca chiriches alibec? De ce nu a fost folosit bus/. A fost bagat printul ca sa eclipseze ceilalti mislocasi. Stanciu nu a mai fost un pasator . A fost o echipa varza, daca folosim aceasi formula iesim pe penultimul loc .....sper

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1474945032610011
Ionel Adrian Anghelescu  •  05 Septembrie 2020, 20:16

am crezut ca comentatori mai slabi ca cei de la digi nu exista m-am inselat cand s-a intamplat mironica reloded tot comentariulsau de la cele doua meciuri nu a fost decat o oda adusa jucatorilor fcsbisti si maio ales lu man care a fost cel mai slab jucator de la nationala incat am vazut din nou un meci al romaniei fara sonor , in privinta lu iannis a re insa dreptate

antihotie
antihotie  •  05 Septembrie 2020, 17:22

Ianis e un fotbalist bun dar titular ar fi trebuit sa joace Mitrita. Cu toate astea, felul in care e scos vinovat Ianis pt acest egal, felul in care este atacat de gsp pare mai degraba o vendetta fara nicio legatura cu jurnalismul. Romania facut egal din intamplare, Radoi a sunat retragerea prin schimbarile facute, cuplul de fundasi centrali este calcaiul lui Ahile al nationalei in acest moment iar Tatarusanu nu stie sa iasa pe centrari nici daca e titular la echipa de club, iar daca n-are nici meciuri in picioare e si mai greu pt el. Lumea si-a amintit de meciul cu nordirlandezii di 85 dar egalarea a seamana mai mult cu golul suedezilor de la world cup 94.

Vezi toate comentariile (69)
Comentează