FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

Mihai Stoica nu-l vedea pe Mirel Rădoi antrenor: „Altă poziție credeam că i se potrivește”

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 decembrie 2019 16:11

Mihai Stoica (54 de ani), oficialul celor de la FCSB, a declarat că nu se aștepta că Mirel Rădoi (38 de ani), noul selecționer al României, să urmeze o carieră în antrenorat.

  • Baraj Euro 2020: România – Islanda se joacă pe 26 martie 2020. Dacă învingem, avem finală cu Bulgaria sau cu Ungaria, pe 31 martie. Vom juca ambele meciuri în deplasare.
  • Adversari Romania Euro 2020: dacă vom trece de baraj, vom fi în grupa C (Olanda, Ucraina, Austria, Romania)
  • Program Euro 2020: dacă ne calificăm, meciurile noastre din grupă vor fi Austria – Romania (14 iunie, ora 18:00, Arena Națională), Ucraina – Romania (18 iunie, ora 15:00, Arena Națională și Romania – Olanda (22 iunie, ora 18:00, Amsterdam)

Îl vedeam mai mult într-o poziție similară cu cea pe care o ocup eu. Apropierea de Olăroiu cred că l-a convins să aleagă meseria asta și cred că a fost inspirat când a făcut-o.

Mirel este unul dintre puținii oameni de fotbal cu care poți să abordezi orice subiect, legat de fotbal, bineînțeles. Este un om care se uită la fotbal și trăiește pentru fotbal 24 din 24, 7 din 7”, a declarat MM, conform Pro X.

Rădoi, în ultimul an și jumătate selecționer la naționala U21, a fost alegerea Federației pentru înlocuirea lui Cosmin Contra. Va debuta în martie, contra Islandei, în barajul pentru EURO 2020.

„Mirel Rădoi, mai ales în contextul actual, era singura variantă pentru națională. Dacă înainte aveam porniri să critic jocul naționalei, și am avut și motive, sunt convins că nu voi mai avea de acum înainte. Am mare încredere că Mirel va duce echipa națională la turneul final. 

Mirel are inteligența necesară de a converti această situație într-un avantaj, stie ce să le ceară jucătorilor. Îi urez să aibă toți jucătorii valizi, în frunte cu Chiricheș”

Mihai Stoica
 

VEZI ȘI:

Gigi Becali, primul CONFLICT major cu Bogdan Vintilă! Ce l-a scos din sărite: „Eu nu glumesc cu nimeni! Nu mai e de joacă!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  07 Decembrie 2019, 18:23
Postat de mioriticul pe 07 Decembrie 2019, 18:07

Ne interesează cât mai multe știri cu penali! Vrem sa aflam tot ce spun, cred și vor bandiții din țara asta

Prietenii lui Ovidiu...

mioriticul
mioriticul  •  07 Decembrie 2019, 18:07

Ne interesează cât mai multe știri cu penali! Vrem sa aflam tot ce spun, cred și vor bandiții din țara asta

105662257060988
Eugen Qy  •  07 Decembrie 2019, 18:04

Ce bine ii mergea fece fecesebeului cand ambii SEFI, supremul si adjunctul lui, erau in locul pe care il meritau ! ...........adjunctul incepuse sa planga si sa se vaite, practic sa se reapropie de conditia umana !!! PACAT, mare PACAT, ca au fost lasati sa se bucure de LIBERTATEA de a face rau milioanelor de sustinatori ai fostei echipe STEAUA !!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează