FOTBAL  »  NATIONALA  »  MUNTENEGRU - ROMÂNIA

VIDEO + FOTO Mihai Stoica a numit fotbalistul indispensabil naționalei României: „Excepțional! Fără el e debandadă”

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, crede că Vlad Chiricheș (32 de ani) este indispensabil pentru prima reprezentativă a României. +31   FOTO
Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, crede că Vlad Chiricheș (32 de ani) este indispensabil pentru prima reprezentativă a României.

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 iunie 2022 21:35 / Actualizat vineri, 03 iunie 2022 21:52

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, crede că Vlad Chiricheș (32 de ani) este indispensabil pentru prima reprezentativă a României. 

  • Partidele Bosnia - România (7 iunie) și România - Finlanda (11 iunie) vor fi transmise de Antena 1;
  • Ambele meciuri cu Muntenegru, 4 iunie în deplasare și 14 iunie acasă, vor vor televizate pe Prima TV.

Vlad Chiricheș, căpitanul primei reprezentative a României și cel mai selecționat „tricolor” din actualul lot, cu 72 de convocări, este fotbalistul pe care Mihai Stoica îl vede indispensabil.

Edi Iordănescu și Florin Tănase, conferință de presă înainte de Muntenegru - România: „Gata cu fotbalul boem! Voi fi foarte atent în cazul lor”
Muntenegru - România
Edi Iordănescu și Florin Tănase, conferință de presă înainte de Muntenegru - România: „Gata cu fotbalul boem! Voi fi foarte atent în cazul lor”

Mihai Stoica îl laudă pe Vlad Chiricheș

„E un lider mai tăcut, un băiat admirabil. Nu e vocal. Mie nu îmi vine să cred câteodată, când văd ce se spune despre el. E un jucător excepțional! Doar cine nu se uită la meciurile lui Sassuolo nu vede cât de bine joacă. A vorbit un jurnalist din Modena că e o deziluzie, ce să spun... 

Fără el, echipa națională a României este ca Muntenegru fără Savic. Cu Israel (n.r. - 2-2), fără el, a fost o debandadă!”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Pentru mine Ștefănescu e un jucător foarte inteligent, care poate juca oridune. A jucat fundaș stânga, a jucat număr 10, asta arată o calitate
- Mihai Stoica

Chiricheș, analizat de jurnaliștii italieni

Cu Chiricheș titular în majoritatea meciurilor, Sassuolo a terminat pe locul 11 sezonul în Serie A. Căpitanul naționalei României se află însă pe „lista neagră” a jurnaliștilor de la publicația Tuttomercato, care îl consideră una dintre dezamăgirile sezonului ale echipei.

„Vlad Chiricheș este deziluzia. Pas înapoi pentru fundașul român. Experiența sa a fost decisivă în multe ocazii, dar greșelile încep să devină un pic prea multe. Valoros, dar și dezastruos, Vlad a alternat între prestații bune și proaste. Un amestec «letal», deoarece a demonstrat că poate face mult mai mult decât atât”, a declarat jurnalistul Antonio Parrotto pentru sursa citată.

VIDEO Antrenamentul oficial al României, înaintea debutului în Liga Națiunilor

Lotul convocat de Iordănescu pentru meciurile din Liga Națiunilor

  • PORTARI: Fl. Niță (Sparta Praga), Aioani (Farul), H. Moldovan (Rapid), Târnovanu (FCSB)
  • FUNDAȘI: A. Rațiu (Huesca), Cr. Manea (CFR), Ad. Rus (MOL Fehervar), I. Cristea (FCSB), Ghiță (Cracovia), Chiricheș (Sassuolo), A. Burcă (CFR), Bancu (CSU Craiova), Camora (CFR), Ștefănescu (Sepsi)
  • MIJLOCAȘI: Cicâldău (Galatasaray), Olaru (FCSB), Al. Maxim (Gaziantep), Hanca (Cracovia), Fl. Tănase (FCS), Oct. Popescu (FCSB), N. Păun (Sepsi), Mihăilă (Atalanta), Mitriță (PAOK), Al. Crețu (CSU Craiova), R. Marin (Cagliari), M. Marin (Pisa)
  • ATACANȚI: Alibec (Atromitos), An. Ivan (CSU Craiova), Pușcaș (Pisa)
+27 FOTO

Programul României în Liga Națiunilor

  • 4 iunie: Muntenegru – România, ora 21:45, Podgorica (în direct pe PrimaTV, liveTEXT pe GSP.ro)
  • 7 iunie: Bosnia-Herțegovina – România, ora 21:45, Zenica (în direct pe Antena 1, liveTEXT pe GSP.ro)
  • 11 iunie: România - Finlanda, ora 21:45, stadion Giulești (în direct pe Antena 1, liveTEXT pe GSP.ro)
  • 14 iunie: România- Muntenegru, ora 21:45, stadion Giulești (în direct pe PrimaTV, liveTEXT pe GSP.ro)
  • 23 septembrie: Finlanda – România, ora 21:45
  • 26 septembrie: România - Bosnia-Herțegovina, ora 21:45

Citește și alte știri despre echipa națională: 

Andreas Ekberg arbitrează Muntenegru - România » Numele său se leagă de una dintre cele mai mari rușini din fotbalul românesc

Edi Iordănescu i-a luat tare pe jucători înainte de primul meci oficial: „Schimbați-vă gândirea! Cine nu dă tot pentru echipă nu va mai fi convocat!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (40)
laur33
laur33  •  05 Iunie 2022, 08:36

Bravo MM. Banuiesc ca tocmai ce te trezisei din somn când ai scos-o pe asta. Apropos, ai văzut meciul de aseară cu Muntenegru sau dormeai?

iugamircea
iugamircea  •  05 Iunie 2022, 07:28

MM mai bine tăcea decât să-l laude pe Chiricheș !!!

stelu
stelu  •  05 Iunie 2022, 01:27
Postat de Metalmania pe 04 Iunie 2022, 23:48

ce exponential a fost cu Muntenegru. Indispensabil! :)))

da. cine știe.. cunoaște!

Vezi toate comentariile (40)
Comentează