FOTBAL  »  NATIONALA  »  TRIBUNA 0

Mihai Stoichiță îi ia apărarea lui Mircea Lucescu: "Îl admir foarte mult. El a reușit să facă asta"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 09 octombrie 2017 21:14

Mihai Stoichiță, președintele Comisiei Tehnice a FRF, a fost invitatul lui Ovidiu Ioanițoaia în emisiunea Tribuna 0, de la Europa FM, unde a răspuns întrebărilor venite din partea ascultătorilor.

...despre cariera de antrenor: "Nu-ți faci un scop în a călători. Îți faci un scop din a trăi prin și pentru fotbal. Eu am avut posibilitatea asta și mă bucur. Am cunoscut o mulțime de oameni și multe culturi. Dacă aș fi putut, aș fi rămas aici mai tot timpul. Sunt un sentimental și mă leg foarte mult de oameni. Cred că așa e bine, să faci totul pentru țara ta. De multe ori nu se poate, ești pasager în lumea antrenoratului. Eu am preferat să nu stau pe bară și să antrez continuu. Mă mândresc că sunt exotic și că am ajuns unde am ajuns".

...despre situația lui Mircea Lucescu: "Îl admir foarte mult pe Lucescu. El a reușit să introducă cultura fotbalistă românească și să o ducă pe altă culme. S-a dus la naționala Turciei într-un moment în care fotbalul turcesc nu are succes".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
887888274661367
Pompiliu Bota  •  09 Octombrie 2017, 22:15

Pe dos: Luce a dus pe culmi Irlanda de Nord, nu Romania.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează