FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - NORVEGIA

În așteptarea deciziei UEFA, oficialii FRF acuză: „Sunt interese pentru schimbarea lui Rădoi”

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 noiembrie 2020 22:13 / Actualizat duminica, 15 noiembrie 2020 22:41

Mihai Stoichiță (66 de ani) a comentat cazul România - Norvegia, partidă anulată din cauză că autoritățile nu le-au permis nordicilor să facă deplasarea la București, în așteptarea deciziei pe care o va lua UEFA.

Oficialul Federației Române de Fotbal crede că România trebuie să câștige la „masa verde” partida cu Norvegia și a vorbit despre situația lui Mirel Rădoi la echipa națională: „Nu există teama că nu vom câștiga meciul cu nordicii, dar este o stare de incertitudine. Nu cred că este de luat în seamă un alt verdict, deoarece noi nu avem niciun fel de implicare în neprezentarea lor. Vina aparține Norvegiei. Nu cred că se va ajunge la o tragere la sorți. Noi ne-am pregătit ca și gazde, am așteptat să se dispute meciul. Nu este vina noastră că ei nu au venit.

Noi ne continuăm activitatea, băieții vor merge la Belfast. Azi a avut loc un antrenament care a inclus un meci între două echipe făcute de Mirel. Această partidă a încheiat ciclul pe care el l-a pregătit”.

„Rădoi sigur va continua la echipa națională”

„Lippi” a discutat și despre posibilitatea ca Mirel Rădoi să părăsească echipa națională după meciul cu Irlanda de Nord și a dat asigurări că acest lucru nu se va întâmpla: „Sigur va continua la echipa națională și cu siguranță va mai primi oferte. Activitatea lui va continua la prima reprezentativă. Sunt multe interese pentru schimbarea lui Mirel de la națională. Sunt multe critici care nu au ce căuta”.

VIDEO. Mirel Rădoi, incomodat de întrebările despre Man: „Asta este gândirea mea!”

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Mirel Rădoi a presimțit că meciul cu Norvegia va fi amânat: „M-am gândit la aceste consecințe”

Reacții în lanț: ce interdicție au mai primit starurile Norvegiei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
5640124639346680
Monica Anette  •  19 Noiembrie 2020, 12:19

Interesant, toata lumea il face praf pe Ianis Hagi, care este un fotbalist educat, bine crescut, care raspunde prezent de cate ori este chemat, care face sacrificii pentru fotbal si tara, care trece peste grosolania, invidia si jignirile de neimaginat, care i se aduc si care NU ESTE PLATIT dar nici unul nu indrazneste sa-i ia la rost pe CEI PLATITI DIN FOTBALUL ROMANESC!!!! ANTRENORUL NATIONALEI MARI, FRF !!!! Jurnalisti, fosti fotbalisti il lovesc, doboara cu ura, pe un tanar de 22 ani a carui SINGURA VINA ESTE CA INCEARCA CU DISPERARE SA-I MULTUMEASCA PE TOTI !!!! SI FAPTUL CA INDRAZNESTE SA FIE TALENTAT SI SA-L CHEME HAGI !!!! Daca in loc sa faca un joc de echipa, dupa cum i se cere de catre antrenori, daca in loc sa paseze echipei, colegilor ar fi singurul care ar trage la poarta, dand goluri (dupa cum este normal avand in vedere calitatile sale), daca ar fi badaran, nesimtit, increzut, plin de el (cum se poarta la noi) ar fi cel mai bun !!!! Deci Ianis Hagi, nu te lua dupa toate prostiile, ineptiile, ura, invidia si razbunarea, inclusiv a unui presupus adult, Mirel Radoi, antrenor al nationalei mari si concentraza toata energia ta spre tine si rezultatele tale!!! Nu incerca sa gasesti prieteni, sustinere sau intelegere, unde nu exista!!! Tu esti cel mai talentat, tehnic, simtit, educat tanar fotbalist!!! Te rog, personal, sa joci de acum numai pentru tine, pentru placerea fotbalistului care se vede in fiecare actiune a ta!!! Incearca sa fii egoist, bataios, cel mai bun

5640124639346680
Monica Anette  •  16 Noiembrie 2020, 10:12

Radoi sa plece!!!!! Nu avem nevoie de un antrenor increzut, plin de el, razbunator care in loc sa-i sustina pe fotbalistii tineri le face doar rau....doar pentru ca poate !!! Iar oficialii FRF sa-si faca cu adevarat treaba!!!! Faptul ca se agata de un antrenor comod pentru ei denota...calitatea lor!!!! Chiar nu va este rusine????

Vezi toate comentariile (2)
Comentează