FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Scenariu surprinzător: Mihai Stoichiță, pe banca naționalei? Reacție VEHEMENTĂ: „Dacă îl văd acolo, înnebunesc!”

În absența lui Mutu, Mihai Stoichiță a condus un meci al naționalei U21
În absența lui Mutu, Mihai Stoichiță a condus un meci al naționalei U21

Articol de GSP - Publicat joi, 18 martie 2021 10:32 / Actualizat joi, 18 martie 2021 11:19

Jurnalistul Decebal Rădulescu a lansat un scenariu interesant la GSP Live: acela ca, în lipsa lui Mirel Rădoi, infectat cu COVID-19, interimatul „tricolorilor” să fie asigurat de Marius Șumudică, tehnician liber de contract. Totodată, jurnalistul se teme că Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, și-ar putea face apariția pe bancă.

  • Selecționerul Mirel Rădoi (39 de ani) a ieșit pozitiv la un test COVID-19 efectuat la începutul săptămânii, iar prezența sa pe bancă la primul meci din campania pentru CM 2022, cu Macedonia de Nord, 25 martie, e improbabilă. „Secundul” Nicolae Dică (40) este pregătit să-i țină locul.
  • „Secundul” Nicolae Dică (40) este pregătit să-i țină locul lui Rădoi: „Eu şi staff-ul vom conduce echipa în următoarea perioadă, aşa este normal”, a spus Nick.

Chiar dacă „secundul” Nicolae Dică a anunțat deja că el îl va suplini pe Rădoi, Decebal Rădulescu s-a ținut tare pe poziții și l-a propus pe Marius Șumudică. 

„Dacă staff-ul e bolnav (n.r. - infectat cu COVID-19) și Stoichiță apare pe banca echipei naționale, înnebunesc! Eu cred că Șumudică nu s-ar fi simțit jignit dacă ar fi mers câteva meciuri la națională. După părerea mea, era «bombă» să-l avem pe Șumudică pe bancă. Pentru cum coagulează el echipa, Șumudică era potrivit. Sper că sunt sănătoși și va sta Dică pe bancă”, a spus Decebal Rădulescu, în dialogul cu Costin Ștucan și Remus Răureanu de la GSP Live. 

Stoichiță a stat pe bancă într-o ipostază asemănătoare

În preliminariile Europeanului U21, Mihai Stoichiță i-a condus pe „tricolorii” mici în meciul cu Malta U21, încheiat 4-1. Stoichiță a antrenat naționala U21 în lipsa lui Adrian Mutu, infectat la acel moment cu SARS-CoV-2. La conferința de presă de la finalul partidei, Mihai Stoichiță a avut protagonistul unui moment halucinant: l-a înjurat pe Mutu de față cu reporterii: „„F***-te în gură, Mutule! Te dau afară”

Mirel Rădoi poate reveni la România - Germania 

FRF, prin consilierul președintelui Burleanu, Andrei Vochin, susține că Rădoi ar putea reveni pe bancă la meciul României cu Germania, programat pe 28 martie, la București.

Să nu ai antrenorul principal lângă jucători în startul acestei campanii... mi se pare că e o pierdere! Chiar dacă staff-ul e, selecţionerul are autoritatea lui. Importante sunt două lucruri, până la fotbal. Să fie el bine şi familia și să revină la timpul stabilit de doctori pentru a nu transmite mai departe virusul către jucători. Cred că poate sta pe banca pe 28 martie, la meciul cu Germania 
Andrei Vochin, la Telekom Sport

Revenirea lui Rădoi se va produce dacă va înregistra două teste negative consecutive. El urmează să efectueze periodic noi analize pentru a afla dacă se va alătura sau nu lotului, în funcție de starea de sănătate.

Am efectuat luni, 15 martie, un test COVID care, din păcate, a ieșit pozitiv. Nu am simptome acum. Îmi doresc din tot sufletul să fi fost o eroare sau, în cel mai rău caz, ca perioada de 14 zile să fie aproape de final în cazul meu astfel încât să putem începe normal pregătirea partidelor 
- Mirel Rădoi, pentru FRF.ro

Programul României în luna martie:

  • 25 martie 2021: România - Macedonia de Nord
  • 28 martie 2021: România - Germania 
  • 31 martie 2021: Armenia - România

Citește și alte știri despre naționala României: 

EXCLUSIV Bogdan Stelea, despre cea mai mare dilemă de la națională: „E o problemă evidentă”

Își asumă postul de selecționer interimar după infectarea lui Rădoi: „Mereu am avut presiune”

De ce n-a prins Constantin Budescu lotul României: „Noi avem această regulă”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  21 Martie 2021, 17:21

De fapt Decebal Radulescu a ramas cu sechele dupa meciul FCSB-CFR cand la Digi a incercat toate stratagemele care sa il ajute pe Edy Iordanescu sa treaca peste "esecul voleibalistic". N-ar fi exclus sa propovaduiasca vechea povestioara a "pungutelor verzi" ale lui Neuebert!

ticlazau
ticlazau  •  20 Martie 2021, 15:31

Eu vreau sa-l vad pe Decebal Radulescu inebunit. Doar pentru aceasta satisfactie sper ca Stoichita sa fie pe banca.

iulian1952
iulian1952  •  20 Martie 2021, 02:16

SI CRACIUNESCU ZICEA CA DACA BURLEANU ESTE ALES PRESEDINTE AL F.R.F SE DUCE PENTRU TOTDEAUNA IN AMERICA LA FIICASA . *** CA NU A PLECAT NICAIERI . ATUNCI CIND ESTI PROST SI NIMENI NU TE MAI BAGA IN SEAMA INCEPI SA ARUNCI CU PIETRE IN LAC . ASA FACE *** ASTA DE DECEBAL . UN *** . NU EL A SPUS CA STAFUL F.R.F. IN FRUNTE CU STOICHITA AU FOST LA PETRECERE . DE FAPT FUSESARA LA INMORMINTAREA MAMEI UNUIA DIN F.R.F. CA STOCHITA I-A DAT IMEDIAT PESTE BOT , ACUM NU-L MAI SUPORTA . HALAL JURNALISTI . ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează