FOTBAL  »  NATIONALA  »  MACEDONIA DE NORD - ROMÂNIA 0-0

Prima reacție din partea FRF, după izbucnirea lui Răzvan Marin: „O spun eu acum, în direct!”

Mihai Stoichiță, directorul Comisiei Tehnice din cadrul FRF, a comentat pe marginea nemulțumirii publice exprimate de Răzvan Marin (25 de ani).
Mihai Stoichiță, directorul Comisiei Tehnice din cadrul FRF, a comentat pe marginea nemulțumirii publice exprimate de Răzvan Marin (25 de ani).

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 septembrie 2021 14:11 / Actualizat sambata, 11 septembrie 2021 14:19

Mihai Stoichiță, directorul Comisiei Tehnice din cadrul FRF, a comentat pe marginea nemulțumirii publice exprimate de Răzvan Marin (25 de ani). 

Răzvan Marin nu este mulțumit de statutul pe care îl are la echipa națională, rezervă în partidele cu Islanda și Macedonia de Nord, din preliminariile Campionatului Mondial. Mijlocașul lui Cagliari a răbufnit la finalul meciului de la Skopje, dar Mihai Stoichiță e sigur că apele se vor liniști până la următoarea acțiune a primei reprezentative. 

Mihai Stoichiță: „Și eu mă supăram când eram lăsat pe bancă”

„Răzvan Marin va aduna meciuri acum. Eu sunt bucuros că era supărat. E foarte apreciat și aici, o spun eu acum, în direct. Probabil că rațiunile tactice ale acestui meci au primat în gândirea lui Rădoi. Mai ales această problemă cu divizarea efortului pentru un șirag de meciuri din 3 în 3 zile.

Eu nu am văzut jucător fericit că stă pe bancă. Așa am fost și eu, poate mă supăram la rândul meu pe antrenor. Probabil dorința de revanșă va fi foarte mare în luna octombrie. Probabil Răzvan Marin va juca”, a apus Mihai Stoichiță, la Pro X. 

Răzvan Marin, supărat pe deciziile lui Mirel Rădoi

„Nu sunt mulțumit să vin la echipa națională ca să joc doar un meci, cu Liechtenstein. Sunt nemulțumit și pentru rezultat, dar și fiindcă n-am jucat mai mult în aceste meciuri. Acum mă gândesc doar la echipa de club.

Nu am avut nicio discuție cu selecționerul de ce nu am jucat mai mult. Sunt nervos, sunt supărat și nu vreau să spun mai multe! O să mă duc la echipa de club, să joc pe poziția pe care dau cel mai bun randament”, a spus Răzvan Marin, jucătorul lui Cagliari.

Ceva mai târziu, la conferința de presă, Mirel Rădoi a aflat de reacția elevului său de la jurnaliști. A părut surprins și a evitat să răspundă: „Ce a spus Răzvan Marin? Părea sau era supărat? Eu dacă aș avea o problemă cu un jucător, nu aș veni s-o discut în fața presei. M-aș duce întâi să vorbesc cu el și după aceea v-aș răspunde”.

15.000.000 de euroeste cota lui Răzvan Marin, conform transfermarkt. Este cel mai valoros fotbalist român

VIDEO Mihai Stoichiță, la prezentarea lui Florin Bratu: „Nu am făcut niciodată schimbări la echipa națională!”

Citește și alte știri despre echipa națională a României: 

Mihai Stoichiță, dat pe spate de un fotbalist din Liga 1: „Chiar l-am sunat pe Gică Hagi”

Mihai Rotaru l-a confruntat în direct pe comentatorul meciului Macedonia de Nord - România: „L-ai călcat în picioare pe Markovic!” + Atac și la Man: „E grav ce a făcut”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
1198649370199221
Dumitru Florin  •  12 Septembrie 2021, 00:19

Razvan Marin are cumva clauza in contract de "numai titular"?!? I se pare cumva ca e clona lui Hagi, Mutu, Chivu sau cine-o mai crede el??? Radoi ar trebui sa-l invete ca este doar un jucator intre ceilalti convocati!

120983495821433
Adrian Tanasuica  •  11 Septembrie 2021, 22:33

Bravo domnule RĂZVAN MARIN, nu poți să taci, când joacă NEDELCU în fața ta, e bine totuși că ROMÂNIA nu a pierdut în MACEDONIA...

126274606358117
Tony Bryder  •  11 Septembrie 2021, 21:00

Ciocul mic este cel mai scump jucator Roman 15 milioane ciocul mic ????????????

Vezi toate comentariile (11)
Comentează