FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice a FRF: „Mirel Rădoi trebuie să fie selecționer! Acum avem 7 antrenori pe listă, salariul va fi decent”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 noiembrie 2019 18:15

Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice a FRF, a vorbit despre alegerea viitorului selecționer și a dat detalii despre lista cu antrenori, dar și despre Mirel Rădoi, selecționerul naționalei de tineret, considerat de mulți drept cea mai bună variantă pentru înlocuirea lui Cosmin Contra.

„Nu am vorbit cu Mirel Rădoi, dar voi vorbi! El trebuie să fie selecționer. Nu știu dacă acum sau în viitor. Să vedem ce gânduri are. Dar trebuie să fie selecționer, trebuie să fie și antrenor de club.

Acum, pe listă sunt 7 antrenori! Dar lista crește. În general, antrenorii propuși de opinia publică sunt și pe lista celor din Comisia Tehnică. 

Nu va fi un salariu mic pentru selecționer. Va fi corespondent cu nivelul țării. Nu, nu poate fi un milion de euro. Nu, nici 500.000 de euro. Salariu va fi decent, dar vor fi și bonusuri. Nu stabilesc eu salariul. Contra a avut un salariu decent, mai puțin de 30.000 de euro pe lună.

Eu îi voi pune să scrie 5 nume pe o foaie, aleatoriu. Și vedem cine are cele mai multe voturi. Le cer celor din Comisie să pună candidați serioși. Când l-am ales pe Contra, ordinea a fost: Petrescu, Hagi, Contra și eu. Le-am zis să nu mă ia pe mine în calcul. Am fost refuzați de Hagi și Petrescu. După aceea am fost și am vorbit cu Contra.

După ce vom alege unul, vom merge cu propunerea către partea administrativă. Dacă nu se ajunge la un acord, vom relua procesul”, a declarat Mihai Stoichiță la TV Digi Sport. 

CITEȘTE ȘI:

83.000 de suporteri au decis! Cine e antrenorul care ar trebui să-l înlocuiască pe Contra

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (24)
1040221349386743
Coldman Vic  •  21 Noiembrie 2019, 11:16

Nenea Stoichita, matale trebuia primul sa-ti dai demisia, daca ii intrebi pe Contra, Radoi si pe ceilalti antrenori, ce contributie ai tu la echipele nationalele, precis dau din umeri. Nenea Burleanu trebuie sa-si traga langa el oameni grei de fotbal cu mare experienta internationala si ca fosti jucatori si ca antrenori . Nu gen Stoichita care face parte din grupul de votanti Burleanu, fara nici o treaba cu postul in care a fost pus.

777677939019551
Nicolae Matasa  •  21 Noiembrie 2019, 07:06

radoi ar trebui sa fie selectioner doar a castigat trei campionate cu echipe de club !

sasesase
sasesase  •  20 Noiembrie 2019, 22:25

Rădoi? Mirel? Spui doua nume și renunți imediat la ideea de selecționer: Middlesbrough si Rosenborg! Nite nite FCSB

Vezi toate comentariile (24)
Comentează