FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - IRLANDA DE NORD 2-0

Mircea Lucescu crede că Adrian Mutu i-a blocat ascensiunea lui Lucian Sînmărtean: ""S-a insistat prea mult"

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 15 noiembrie 2014 21:10

Mircea Lucescu a comentat astăzi prestaţia echipei naţionale a României din meciul de aseară cu Irlanda de Nord, scor 2-0, şi spune că dacă nu se insista cu Mutu la echipa naţională, atunci ascensiunea lui Sînmărtean era alta.

"L-am descoperit prea tîrziu pe Sînmărtean. Cînd am venit în ţară l-am îmbrăţişat şi i-am amintit că  l-am criticat din cauza atitudinii pe care a avut-o. Trebuie să joace într-un rol mai retras, pentru a nu fi supus presiunii. În prima repriză a făcut o fază fantastică.

Din păcate, toată lumea a insistat mult prea mult pentru Mutu şi a blocat ascensiunea lui. Trebuia să-i fi dat mai multă încredere", a spus Mircea Lucescu la Dolce Sport."

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (48)
vrajeala
vrajeala  •  16 Noiembrie 2014, 17:48

NU MUTU A BLOCAT ACESST LUCRU CI CLANUL FEKKALIOT GIOVANI SI VIICTOR CARE AU FACUT ANI DE ZILE ECHP NATIONALA

zurzu_zurzu
zurzu_zurzu  •  16 Noiembrie 2014, 14:36
Postat de ftwraku pe 16 Noiembrie 2014, 09:03

Am inteles ce ai vrut sa zici de prima data.Aia care nu voiau sa inteleaga nu au inteles:P Nationala ar avea nevoie de 2-3 jucatori titulari afara,la echipe bune. Cum au fost Nedved si Koller la nationala Cehiei.Care sa si puna osu,nu sa vina cu aere de superioritate la echipa....Noi ducem lipsa de specialisti,pentru ca toti pleaca afara.Lucica a fost slabut din punct de vedere psihic,si nu rad de el....Conteaza mult sa ai un psiholog cu personalitate puternica la echipa,cu principii de viata,samd. Mentorul lui Alexandru cel mare a fost Euclid,mentorul lui Lampard ,Terrya fost Mourinho,a lui Bousquet.Guardiola,a lui Pirlo -Ancelotii.Coincidenta?

Mentorul lui Alexandru Macedon nu a fost Euclid.Aristotel la format pe Alexandru in caracterul razboinic,povestindu i mereu faptele de vitejie ale lui Ahile si Hercule.Pune mana pe carte si nu mai spune nerozii.Da,la nationala Romaniei si chiar si la echipele de club ar trebui sa existe psihologi foarte bine calificati .Acestia ar trebui sa se ocupe chiar de la copii si juniori sa le insufle o personalitate puternica,combativa,chiar razboinica,in sensul sportiv.Noi aici pacatuim.Ii vedem pe toti prea mari si prea valori...

varanga53
varanga53  •  16 Noiembrie 2014, 14:02

Pana la un punct are dreptate ! Dar sfatul asta de ce nu i l-a dat si lui fiu-sau , Razvan ?

Vezi toate comentariile (48)
Comentează