FOTBAL  »  NATIONALA  »  CRITICI

Mircea Lucescu, despre decizia luată de Gigi Becali: „De neacceptat! E o mare greșeală”

Mircea Lucescu (75 de ani) nu e de acord cu decizia celor de la FCSB, de a nu lăsa jucătorii la Jocurile Olimpice de la Tokyo.
Mircea Lucescu (75 de ani) nu e de acord cu decizia celor de la FCSB, de a nu lăsa jucătorii la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 mai 2021 21:51 / Actualizat duminica, 16 mai 2021 22:13

Mircea Lucescu (75 de ani) nu e de acord cu decizia celor de la FCSB, de a nu lăsa jucătorii la Jocurile Olimpice de la Tokyo. 

  • Competiția de fotbal de la Jocurile Olimpice este programată între 21 iulie și 7 august 2021. 

Gigi Becali a transmis clar că nu le va permite jucătorilor de la FCSB să meargă în Japonia, la Jocurile Olimpice. Mihai Stoica a întărit această idee, într-un dialog purtat cu fanii formației bucureștene. Mircea Lucescu spune că decizia lor este una greșită și că ar fi fost o rampă importantă de lansare pentru fotbaliști. 

Mircea Lucescu nu e de acord cu Gigi Becali

„Este de neacceptat! O participare la Jocurile Olimpice ridică valoarea jucătorului. Stând acasă, vor să vândă jucătorii în străinătate, să ia bani. Nimeni nu-i vede aici. Jocurile Olimpice sunt o rampă de lansare importantă. Sunt jucători tineri. Eu nu cred că există cineva care să nu gândească în felul acesta. 

E greşeala lor atunci. În străinătate e cu totul altceva. Campionatul italian, francez, spaniol, englez, german, ei n-au nevoie să-şi scoată în faţă jucătorii. Dar noi avem foarte mare nevoie”, a spus Mircea Lucescu, potrivit Look Sport. 

România pregătește Jocurile Olimpice în Spania

România U23 ar fi trebuit să ia parte la un turneu de amploare, în Franța, la Toulon, dar competiția a fost amânată din cauza pandemiei de coronavirus. Selecționerul Mirel Rădoi a reușit să planifice un cantonament înaintea Jocurilor Olimpice, în perioada 31 mai - 9 iunie.

România U23, două meciuri amicale în Spania

  • România - Mexic » 5 iunie, ora 21:00
  • România - Australia » 8 iunie, ora 21:00

VIDEO Mircea Lucescu, la un pas să fie bătut de un jucător! Răzvan Raț: „Îmi venea să-i dau cu ceva în cap! Așa m-am gândit”

Citește și alte știri despre echipa națională: 

FCSB ignoră complet naționala: „Ce să facă jucătorii acolo, pe cine interesează?!”

România U23, cantonament fără Mirel Rădoi înaintea Jocurilor Olimpice » Cine va conduce echipa + două amicale importante

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
persanu
persanu  •  18 Mai 2021, 13:30
Postat de florar pe 17 Mai 2021, 00:24

Ce mă???? Tu ai gândit că Becali salvează fotbalul românesc???? Ba ,spune multe asta despre tine!!!!!Becali pe bănuții lui face orice vrea la echipa lui....Dacă să dai bani la o echipa este puțin lucru întreabă dinamoviștii care se roagă sa le vină un investitor diferit de Contacero...

Tu vorbesti exact cand trebuia sa taci. Nu ai minte nici cat doua gogonele. Nu am zis eu ca Becali a salvat fotbalul romanesc , el a spus asta si toti moderatorii si invitatii lor de prin emisiuni si toti pupatorii de moaste. Este prea greu pentru tine sa intelegi un text. Inteleg.

859779594095355
Nick Rasu  •  17 Mai 2021, 03:35

Domnule Lucescu aveam putin respect de la dumneavoastra, vorbiti aici despre o persoana care sa gandeasca....iti trebuie creier ca sa gandesti unluclru clar Becali nu-l are...

magic4ever
magic4ever  •  17 Mai 2021, 00:27
Postat de Grigoriu Laurentiu pe 16 Mai 2021, 23:35

Si tu esti bun la ce ? O simpla intrebare daca nu te doare ,esti un simplu somer ,pasare calatoare Esti doar un simplu om care se baga in seama magic4ever loooser Chiar daca castigi la pacanele cine mai stie ca odata ai castigat Arunca cu pietre Candva ,undeva cineva va fi mai bun decat tine La adio si ramai cu sticla ta

Eu sunt bun la multe si nu o sa ajungi tu niciodata la nivelul meu...stai linistit ca nu sunt somer sau jucator de pacanele sau devorator de seminte cum probabil esti tu si toti specatorii de rezultat ai clonei Fcsb care nu este Steaua Bucuresti si a pierdut DEFINITIV in instanta stema, numele si palmaresul!99% din fostele glorii steliste spun ca Steaua este echipa din liga 3!Ce sa faci si tu, cand nu ai contraargumente o dai pe jigniri, probabil te-ai uitat in oglinda si te-ai vazut pe tine:)))))Mergi la vila *** din Pipera poate iti da un bonus:))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează