FOTBAL  »  NATIONALA  »  ANTRENOR

Mircea Lucescu lansează o provocare pentru marii antrenori ai Europei: „E o mare diferență!”

Mircea Lucescu și Pep Guardiola // FOTO: Guliver/Getty Images
Mircea Lucescu și Pep Guardiola // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 19 martie 2019 20:42

Mircea Lucescu, 73 de ani, inclus de prestigioasa publicație France Football pe locul 41 în topul celor mai importanți 50 tehnicieni din istorie, lansează o provocare pentru antrenorii importanți de la marile cluburi europene. 

„Sunt antrenori care au avut rezultate cumpărând jucători. E o mare diferenţă între cei care formează echipe cu jucători tineri şi cei care cumpără. 

Astăzi, antrenorii se mută doar la echipele mari. Aş vrea să îi văd şi la echipe de mijlocul clasamentului”, a declarat Mircea Lucescu, la TV Telekom Sport. 

Mircea Lucescu a câștigat 32 de trofee în carieră, 22 dintre acestea pe banca lui Șahtior. El a antrenat la Corvinul Hunedoara, naționala României, Pisa, Brescia, Reggiana, Rapid, Inter, Galatasaray, Beșiktaș, Șahtior, Zenit și naționala Turciei. În prezent e liber de contract.

Pep Guardiola, favoritul lui Lucescu

Întrebat de moderatorul emisiunii, Tudor Samuilă, cine este antrenorul său favorit din Europa, Mircea Lucescu nu a stat prea mult pe gânduri și l-a nominalizat pe Pep Guardiola, actualul antrenor al lui Manchester City, fost la Barcelona și Bayern Munchen. 

Mircea Lucescu (73 de ani), în prezent liber de contract, a fost inclus de France Football în topul celor mai importanți 50 de antrenori din istorie.

TOP 50

mnageri

Vezi și: Mircea Lucescu, după ce France Football l-a pus pe 41 în topul celor mai mari antrenori: „Apar pe doi pe site-ul UEFA. Lobanovski, care e pe 6, n-a făcut nimic când a ieșit afară”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
137729076992236
Conache Pavel  •  20 Martie 2019, 05:15

Gura pacatosului adevar graieste, lucescu mircea a antrenat si pe Dinamo Bucuresti (echipa omisa in cuprinsul articolului, mai documentati-va domnilor "jurnalisti" sportivi) o fi echipa de "mijlocul clasamentului" ? cum spune m.l.

reddog
reddog  •  19 Martie 2019, 21:53

DINAMO...DINAMO...A fost antrenir si la Dinami unde a castigat doua trofee si a jucat semifinala de Cupa Cupelor ...Presa de ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează