FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

Mircea Lucescu îi atacă pe oficialii lui Ajax: „Au dat dovadă de lipsă de respect față de națiunea română” + Mesaj pentru Mirel Rădoi

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 iunie 2019 17:42

Mircea Lucescu (73 de ani) i-a criticat în termeni duri pe oficialii lui Ajax pentru că nu l-au lăsat pe Răzvan Marin să joace cu naționala României U21 la EURO 2019.

„E de neînţeles hotărârea olandezilor. N-au făcut decât să blocheze un fotbalist tânăr să intre într-o confruntare directă cu cei mai buni din generaţia lui.

Să-şi dea seama, o dată în plus, ce fel de jucător au transferat. Ajax a dat dovadă de egoism şi lipsă de respect faţă de naţiunea română, care-şi pune mari speranţe în acest grup de la U21”, a spus Mircea Lucescu.

mesaj pentru rădoi

„Il Luce” a avut și un mesaj pentru selecționerul naționalei mici, Mirel Rădoi, căruia i-a spus cum ar fi procedat cu Răzvan Marin, dacă era în locul lui.

”Am înţeles că Rădoi a anunţat lotul definitiv pentru turneul final. În astfel de situaţii, când ai o conjunctură specială cu un fotbalist, e bine să împingi cât mai mult în spate decizia, pentru a încerca să găseşti totuşi o cale de a-l aduce la competiţie pe fotbalistul în cauză. Eu n-aş fi anunţat lotul decât în ultima clipă posibilă, sperând, totuşi, într-o înţelegere cu Ajax”, a mai spus tehnicianul în vârstă de 73 de ani.

LOTUL CONVOCAT PENTRU   EURO 2019

Portari: Ionuț Radu (Genoa), Cătălin Căbuz (Hermannstadt), Andrei Vlad (FCSB)

Fundași: Cristian Manea (CFR Cluj), Ionuț Nedelcearu (FC Ufa), AdrianRus (Sepsi OSK Sf. Gheorghe), Alexandru Pașcanu (Leicester City), Virgil Ghiță (FC Viitorul), Florin Ștefan (Sepsi OSK Sf. Gheorghe), Radu Boboc (FC Viitorul)

Mijlocași: Tudor Băluță (FC Viitorul), Dragoș Nedelcu (FCSB), Alexandru Cicâldău (U Craiova 1948 CS), Andrei Ciobanu (FC Viitorul), Dennis Man (FCSB), Ianis Hagi (FC Viitorul), Florinel Coman (FCSB), Darius Olaru (Gaz Metan Mediaș), Denis Drăguș (FC Viitorul), Vlad Dragomir (Perugia)

Atacanți: George Pușcaș (Palermo), Adrian Petre (Esbjerg fB), Andrei Ivan (Rapid Viena)

CELE 3 MECIURI ALE ROMÂNIEI LA EURO 2019

ROMÂNIA - Croația, 18 iunie, Serravalle (San Marino)
ROMÂNIA - Anglia, 21 iunie, Cesena (Italia)
ROMÂNIA - Franța, 24 iunie, Cesena (Italia)

Vezi și:

Am asistat la antrenamentul lui Rădoi în stagiul din Italia » Ce le-a cerut selecționerul puștilor U21

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (16)
ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  09 Iunie 2019, 00:18
Postat de Tudorel Dumitru pe 08 Iunie 2019, 22:15

De ce blocati comentariile?,Aveti argumente ?

De prosti, asa sunt ei!

demolarii
demolarii  •  09 Iunie 2019, 00:13

Cu tot respectul pentru cariera lui M Lucescu, dar Ajax are dreptate. Clubul a facut un efort financiar major, jucatorul trebuid sa se adapteze la noua echipa, si competitia nu are data oficială. 3 argumente mari de tot in favoarea lui Ajax. Sa ne amintim cum Stanciu a fost lasat de selectioner sa semneze contractul cu Anderlecht, iar la cateva zile dupa a rata un penalty decisiv. Ce a castigat Daum? A pierdut ca fost domn. In plus cota plus pe care jucatorul o poate obtine e mult mai mica decat cta plus obtinuta in urma castigarii titlului in Olanda. Ca sa nu vorbim de cat ar fi cota lui R Marin , daca in primavara va juca intr-o semifinala de C L.....e o mare diferenta..

caminero
caminero  •  08 Iunie 2019, 22:19
Postat de clubsteaua pe 08 Iunie 2019, 20:15

dar ce s-a intamplat cu razvan marin? ajax,clar nu poate interzice un jucator la nationala ca ii arde uefa. chiar l-au facut sa se dea lovit? oricum,olandezii sunt un popor de infractori si barbari. doar ca la nivel macro. ceea ce este mult mai rau.

La naționala U21, nu la naționala mare.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează