NATIONALA  ·  POLI IAȘI

Mircea Rednic despre numirea lui Adi Mutu la naționala de tineret: „Degeaba se plimbă din stânga în dreapta pe banii Federației”

Joi, 23 Ianuarie, 20:30

Mircea Rednic (57 de ani) a comentat numirea lui Adrian Mutu (41 de ani) pe banca naționalei de tineret. 

„Eu chiar am vorbit cu Adi şi i-am zis «Băi Adi, nu se poate ca în perioada asta să nu fi reuşit măcar câteva zile, trei zile, să faci un meci». Lui o să îi fie cel mai greu. La Rădoi, jucătorii deja se ştiu, au jucat împreună, ai mai multe soluţii.

Dar Adi nu îi cunoaşte, nu a fost în ţară ca să îi vadă. În timpul scurt pe care îl are nu poate face multe. Degeaba vine pe aici, se plimbă din stânga în dreapta pe banii federaţiei... o să îi fie foarte greu şi i-am zis”, a declarat Mircea Rednic la TV Telekom Sport. 

Rednic: „Federația gândește pe termen lung”

„E clar, din moment ce s-au luat aceste decizii, clar că cei din conducerea Federaţiei privesc pe termen lung, nu privesc acum. Aici, ştiţi cum e, la ce o să iasă. Astea sunt cuvintele. Nu au experienţă, nici unul, nici celălalt, dar sper să fie inspiraţi, să aleagă jucătorii cei mai buni şi jucătorii care vor intra să facă tot ce e posibil ca să se califice”, a încheiat Rednic. 

Clasament în grupa României U21

Programul României U21

Vezi și:Video: Doi medici din Suceava au avut curaj să denunțe politizarea înainte de dezastru. „E o mafie de nu se mai poate„

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Campionatul Britanic și Openul Scoției

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1