FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Mircea Rednic e gata să preia naționala României: „Vin doar pentru meciurile de baraj”

Articol de - Publicat marti, 19 noiembrie 2019 22:54

Mircea Rednic, 57 de ani, recunoaște că „eu nu am relații prea bune cu FRF, dar dacă mi s-ar propune, aș accepta să vin la națională chiar și doar pentru barajul din Liga Națiunilor”.

Aflat pe lista posibililor antrenori care ar putea să-l înlocuiască pe Cosmin Contra la cârma naționalei, Mircea Rednic a revenit chiar ieri în țară, din Belgia, unde susține că este în tratative pentru a prelua un club de primă ligă.

Întrebat dacă ar accepta să vină selecționer, tehnicianul, care ultima dată a terminat pe 9 în Liga 1 cu Dinamo, la finele sezonului trecut, a zâmbit amar: „Știți că nu am o relație prea bună cu cei de la FRF. Nu m-a căutat nimeni de acolo și, sincer, nici nu cred că o vor face. Acum sunt chiar în tratative avansate, să semnez un contract, dar dacă e vorba de națională, asta e altceva”.

„Văd că unii se cam feresc”

Rednic a continuat: „Eu aș veni chiar și doar pentru meciurile astea din barajul din Liga Națiunilor. Văd că se vorbește că nimeni nu ar accepta, că unii se feresc să vină pentru doar un meci-două. Mie nu mi-e frică! Da, eu m-aș angaja să duc echipa la Euro prin acest baraj. Vedem după aceea dacă e cazul să continuăm sau nu. Nu sunt eu cu proiecte d-astea pe termen lung. Înțeleg că sunt pe listele făcute de presă, dar, cum spuneam, nu cred că va fi cazul să discute cei de la FRF cu mine”.

6 trofeeare Rednic ca antrenor: două titluri (cu Dinamo și Rapid), o Cupă și două Supercupe (toate cu Rapid), o Cupă în Azerbaidjan (Hazar Lankaran)

Citește și:

Craiova îl trimite pe Victor Pițurcă la națională: „Spre binele țării, ar putea antrena și România. Îi bate pe toți!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (38)
gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  20 Noiembrie 2019, 11:24
Postat de petrucj pe 20 Noiembrie 2019, 09:02

Nu stiu despre strategie, dar si cand a venit Contra, atat Hagi cat si Dan Petrescu, Lucescu, Olaroiu si toti ceilalti "mari" antrenori au fugit ca potarnichile.

pai aia stiu despre ce e vorba....numai can' vad pe cine pot baga in teren, o iau la fuga. i'a speriat nivelul prea ridicat al lotului.:-) de cate ori vorbiti de nationala, aduceti'va aminte de ce a spus chipciu despre cum sunt pregatiti jucatoii romani.. cel mai sincer interviu al unui fotbalist roman. jica rex ....ce vor zice sensibilii jucatori tatuati can' jica ii va pomeni de mama sau cine stie ce alti sfinti ?! ca are temperament si...ne'asa, prestigiu, prestanta, piedestal de rege ! daca antrenorii cu ceva glagorie simt, ar putea sa sara mai multi sa pregateasca meciurile, pe compartimente.

petrucj
petrucj  •  20 Noiembrie 2019, 09:02
Postat de dubluv pe 20 Noiembrie 2019, 08:56

ee.. nu vrea nimeni sa incerce. Face parte din strategia de negociere, de fapt toti vor. Salariul este chiar bun si munca putina.

Nu stiu despre strategie, dar si cand a venit Contra, atat Hagi cat si Dan Petrescu, Lucescu, Olaroiu si toti ceilalti "mari" antrenori au fugit ca potarnichile.

dubluv
dubluv  •  20 Noiembrie 2019, 08:56
Postat de petrucj pe 20 Noiembrie 2019, 08:31

La ce atitudine au avut jucătorii și la ce a lăsat contra în urma lui nimeni nu vrea sa mai încerce. Adu-ți aminte de atmosfera de după daum când toți ne vedeam deja calificați și compara cu ce jale e acum.

ee.. nu vrea nimeni sa incerce. Face parte din strategia de negociere, de fapt toti vor. Salariul este chiar bun si munca putina.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează
Close