FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Mircea Sandu a luat foc cînd a auzit că Răzvan Burleanu a cerut ajutor la MTS: "Să facă FRF de stat!"

Articol de - Publicat marti, 23 decembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 22 decembrie 2014 21:09

Mircea Sandu a criticat dur decizia şefilor de la Casa Fotbalului de a cere ajutor la MTS, în timp ce Răzvan Burleanu infirmă că ar fi făcut acest demers.

Încă o dovadă că la FRF situaţia financiară a început să strîngă. Carmen Tocală, secretar de stat în MTS, a declarat ieri pentru Mediafax că "am agreat cu domnul Burleanu şi cu domnul Chivorchian un plan, pînă se reglementează situaţia cu Loteria, să-i ajutăm într-un fel. Comparativ cu toate jocurile sportive, vor primi o finanţare de 4-5 milioane de lei în 2015".

Este vorba despre activitatea loturilor de copii şi juniori. Legal, FRF poate cere un sprijin financiar de la MTS, dar tot Carmen Tocală preciza că "pînă acum nu cred că s-a mai întîmplat ca FRF să apeleze la noi".

Burleanu infirmă
Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, a declarat însă pentru prosport.ro că "cel puţin pînă acum, am decis să nu solicităm finanţare de la MTS", infirmînd spusele lui Carmen Tocală. A continuat: "Vom încerca să folosim toate sursele de finanţare posibile, dar la centrele de excelenţă am decis să ne bazăm exclusiv pe sprijinul autorităţilor locale şi investiţii din mediul privat, fără o implicare financiară din partea statului".

Mircea Sandu a luat foc
Fostul şef de la Casa Fotbalului, Mircea Sandu, a reacţionat dur: "Aşa am ajuns, să ceară FRF bani de la stat?! Eu ştiu că Federaţia este o societate de drept privat. Atunci hai s-o facem de stat! Cînd am plecat, le-am lăsat în conturi 6 milioane de euro şi contracte în derulare. Eu v-am spus că Burleanu e un impostor, dar nu m-aţi crezut!".

Au ratat "Pierre de Coubertin"
În noiembrie 2014, FRF a încercat obţinerea de fonduri din programul "Pierre de Coubertin", destinat dezvoltării activităţii de selecţie a copiilor şi juniorilor, la nivelul tuturor federaţiilor naţionale. Finanţarea programului vine din bani publici, din accizele din alcool şi tutun, deci de la stat. "Au ajuns însă prea tîrziu, în ultima zi în care se puteau depune proiectele, dar după ora 17:00, cînd se închidea programul", a precizat Carmen Tocală.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
qzoom
qzoom  •  23 Decembrie 2014, 13:58

daca asta este impostor,tu ce esti ?

sakamoto
sakamoto  •  23 Decembrie 2014, 13:24

Ar fi de dorit ca toate birfele, aruncate de Nasu, sa fie lansate, de dinsul de la Jilava!

benaflek
benaflek  •  23 Decembrie 2014, 11:54

a trecut prin frf ca gasca prin apa;jmecheriile le stie dar in rest habar n are de nimic

Vezi toate comentariile (5)
Comentează