FOTBAL  »  NATIONALA  »  DEZVĂLUIRE

Mircea Sandu a povestit un episod amuzant, cu Daniel Prodan şi Gabi Tamaş în rol de eroi: ”Au băut pînă au căzut sub masă” :D

Articol de - Publicat miercuri, 19 februarie 2014 00:00 / Actualizat marti, 18 februarie 2014 20:53

Episodul s-a petrecut pe terasa clubului ”Bamboo”, înainte de plecarea ”tricolorilor” în turneul din America de Sud, iunie 2011. Stoperul n-a mai mers cu lotul peste Ocean!


Invitat la televiziunea sportro, şeful FRF n-a evitat să vorbească despre doi dintre internaţionalii ieşiţi pe motive de disciplină din circuitul reprezentativei. A început cu Săpunaru: "Şi-a închis porţile la lot cînd nu a vrut să plece în turneul din America de Sud. Foarte bine a decis Piţurcă! Simte foarte bine jucătorii. N-ai voie să întorci spatele echipei naţionale nici dacă te cheamă Pele!".

"Cînd se atinge de pahar, e groasă!"
A trecut apoi la Tamaş şi a povestit un moment neştiut despre o escapadă bahică a actualului fundaş de la Doncaster: "Are un suflet extraordinar, e puternic ca un taur. Păcat de el! E căsătorit, are un copil, trebuie să termine cu ieşirile în oraş. Problema lui e că, atunci cînd se apucă de băutură, e groasă. L-am trimis odată pe Prodan să-l ia de pe terasă de la « Bamboo». Dar Gabi l-a invitat să bea împreună, iar Didi, chiar dacă nu se mai atingea de pahar de vreo doi ani, a acceptat invitaţia. Şi au tras amîndoi pînă au căzut sub masă!", a spus Sandu.

Didi: "Era 9 dimineaţa, am «luptat» pînă la final!"
Prodan îşi aminteşte perfect evenimentul: "S-a întîmplat după ce am bătut Bosnia cu 3-0 în Giuleşti şi urma plecarea în turneul din America de Sud, în 2011. Mi-a zis Naşu' să mă duc să-l culeg pe Tamaş, că e nasoală! Era 9 dimineaţa! Iar Gabi mi-a zis că merge cu mine doar dacă beau un pahar cu el. Şi am «luptat» pînă la final! Ce să-i faci, asta-i viaţa de fotbalist!".


63 de selecţii a strîns Tamaş la echipa naţională, pentru care a marcat trei goluri

Sandu despre...
...Olăroiu: "Ar veni în România doar la echipa naţională. Orice antrenor contactat să vină selecţioner trebuie să accepte un salariu de aproape 500.000 de euro"
...Banii FRF: "Deficitul e acum de 300.000 de euro. Am recuperat 2,7 milioane"
...Gică Popescu: "Nu i-am făcut campanie, am spus doar că îl susţin. Contracandidaţii lui mă atacă pentru că sînt puternic"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
bamse1901
bamse1901  •  20 Februarie 2014, 10:26

mare eroism

radianu
radianu  •  19 Februarie 2014, 17:47

Imi aduc aminte de paraca ar fi fost ieri! Eram in 1970,inainte de campionatul mondial din Mexic! Atunci,cantonametele echipei nationale de fotbal se faceau pe la Snagov! Chiar inainte sa plece in Mexic,in cantonamentul lui Angelo Niculescu de la Snagov,printre cei convocati,celebrul DINU si colegul de la Dinamo-Dumitrache! Intr-una din editiile ziarului Sportul,pe prima pagina,cu fotografia de rigoare,cei doi amintiti mai sus,dupa o betie crunta (in cantonament fiind) au vrut sa sara in apa dar au dat cu capul de pontonul de pe care au vrut sa sara! De asta nu isi mai aminteste nimeni! Cand il vad acum pe dinu cat de mare se da si ce filozof pare,ma umfla rasul ce derbedeu a fost in t

bombon
bombon  •  19 Februarie 2014, 15:24

Si in timpul asta Mutu batea chelnerii ca sa nu sufle o vorba.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează