FOTBAL  »  NATIONALA  »  „PRIETENII LUI OVIDIU”

EXCLUSIV Mircea Sandu aruncă bomba și-i acuză pe Răzvan Burleanu și ai săi: „Au încercat și încă mai încearcă să mă lege!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 aprilie 2020 18:22

Mircea Sandu a rupt tăcerea după o lungă perioadă de pauză. Dezvăluiri incredibile făcute de fostul președinte al Federației Române de Fotbal. Totul s-a întâmplat la emisiunea "Prietenii lui Ovidiu" de pe www.GSP.ro.

DNA l-a trimis în judecată pe Sandu în 2013 sub acuzația de abuz în serviciu, sustragere de sub sechestru și folosirea influenței sau autorității pentru obținerea de foloase necuvenite. Sandu a condus Federația Română de Fotbal din august 1990 până în martie 2014.

Sandu: "Le-am lăsat 6 milioane și jumătate de euro în conturi"

"La plecarea mea de la Federație, le-am lăsat celor de la FRF le-am lăsat 6 milioane jumătate de euro în conturi. Au avut de unde. Totul e la Ministerul de Finanțe. Au bilanțuri, e controlabil. La mine totul e la vedere. Eu mă așteptam să iasă Gică Popescu. Dar din păcate s-a decis în anumite birouri pe cine să aresteze. Ca și în politică, nu vezi?! Îi arestează pe unii ca să iasă alții", a spus Mircea Sandu.

Acesta a continuat dezvăluirile la "Prietenii lui Ovidiu": "Gândul meu a fost să nu măresc salariile, că vine Popescu. Intra și el mai bine, se împrietenea mai bine mărindu-le salariile angajaților. Dar au avut banii acolo. Orice leuț al Federației Române de Fotbal este verificabil, fără dubii. Ei au făcut patru audituri, nu unul! Au încercat și încă mai încearcă să mă lege! Nu le convenea că nu le iese...".

"Burleanu e omul Serviciilor! Eu am înțeles în 2010 că dacă eu nu ies să-mi anunț renunțarea la un nou mandat de președinte FRF, mă așteaptă alt fel de mandat! Și dacă vă uitați la o emisiune de acum opt luni de pe Realitatea, Mititelu a spus că a fost la Narița, la procurorul de caz, care i-a spus că a doua zi ne arestează pe mine și pe Dragomir!"
Mircea Sandu, fost președinte FRF

CITEȘTE ȘI:

Ce afaceri au oamenii de fotbal. De la Ilie Dumitrescu la Ioan Andone: blocuri, restaurante, hoteluri

Retro GSP. Povestea suspectă a celei mai mari diferențe de scor din Steaua-Dinamo. Hizo: "Ce rost are să dezgropăm morții...?!"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
nealiniatul
nealiniatul  •  05 Aprilie 2020, 03:06

Sandu are dreptate. Este un razboi de tip mafiot intre vechii agenti ca el si noua generatie de agenti al carei om din fata este epigonul ala de Burleanu. Iar ce a facut el cu Mititelu si implicit cu Universitatea Craiova, a fost doar o razbunare personala al unuia care incepuse sa se creada Dumnezeul fotbLului. Acum afla si el ca fiecare nas isi are nasul.

mioriticul
mioriticul  •  04 Aprilie 2020, 20:48

Singuru lucru care reiese din aceasta “știre” e ca e vorba de un prieten a tovarășului director.

1608742522574216
Ovidiu Si Daniela Rotariu  •  04 Aprilie 2020, 19:00

Tu au a problems cu bombele... Probabil o bombita la rotita....

Vezi toate comentariile (5)
Comentează