FOTBAL  »  NATIONALA  »  OPTIMISM

Mircea Sandu: "Peste 10 ani, fotbalul nostru va fi la un nivel înalt"

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 ianuarie 2011 00:00

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, este de părere că în următorii 10 ani, fotbalul românesc se va ridica, datorită actualilor copii şi juniori.

"Am incredere ca in urmatorii 10 ani, fotbalul romanesc va ajunge usor-usor pe noi culmi, prin cresterea de copii si juniori", a declarat Sandu la Digisport.

Cu referire la actualul campionat, Sandu a explicat: "Sunt 9 echipe la retrogradare si 9 echipe care se bat la cupele euroepne. Deci daca ne luam dupa aceste cifre, avem un campionat deosebit".

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (8)
mikadoo73
mikadoo73  •  01 Ianuarie 2011, 21:21

O declaratie jenibila , gen mama Omida, a cancerului fotbalului romanesc,SIDA fiind Mitica Dragomir.Din pacate nu fotbalul romanesc a scapat de cancer.

marin2
marin2  •  01 Ianuarie 2011, 16:15

Admir sinceritatea lui si recunoasterea tacita ca a distrus fotbalul romanesc . Peste zece ani , ba chiar mai devreme nu va mai fi presedinte si altcineva o sa reuseasca sa faca ceea ce nu l-a tentat pe sandu si poate va ridica stacheta sau poate fotbalul nu va mai fi o afacere asa de importanta la nivel mondial si alte interese vor dicta orientari noi . Poate daca vor juca fotbal numai romanii sa cistige cumva o cupa , un titlu, cine stie .

jimmyr.
jimmyr.  •  01 Ianuarie 2011, 13:30

Pina si dinozaurii mai dispar. Sau mai bine spus au disparut la un moment dat. Doar in fotbalul romanesc nu dispar - vezi Sandu, Dragomir si multi altii. Care, toti, au o gindire profund ancorata in dogmele comuniste. Fotbalul romanesc va creste doar cind vor disparea acesti indivizi, care se considera de neinlocuit, si cind patronii de cluburi vor incepe sa gindeasca la fel ca cei dinafara, sau cel putin ca Bucsaru.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează