FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Mircea Sandu şi-a găsit un aliat surpriză după ce a luat 800.000 de euro: "Normal că-i iau apărarea"

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 iunie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 27 iunie 2014 11:15

Gazeta Sporturilor a dezvăluit astăzi în exclusivitate că Mircea Sandu, Adalbert Kassai, trezorierul Vasile Filimon şi alţi 78 de federali şi-au împărţit peste un milion de euro după ce FRF a cîştigat procesul cu Loteria.

Fostul preşedinte LPF i-a luat apărarea lui Mircea Sandu pentru că a încasat 820.000 de euro din această sumă:

"Mircea Sandu a meritat banii pe care i-a primit ca primă, absolut totul este legal. Hotărîrea a fost legalizată de Adunarea Generală.

Normal că le iau apărarea pentru că ştiu că nu s-a încălcat nici o lege financiară", a spus Dumitru Dragomir la televiziunea sportro.

Şi-au împărţit PESTE UN MILION de euro! » Cum s-au distribuit, în 2009, chiar înainte să pierdem ultimele trei calificări la turnee finale, cele mai mari prime din istoria FRF

Playtech: Laurențiu Reghecampf a IERTAT! ”Am avut o discuție, mi-am dat seama că au înțeles”


Comentarii (11)
supereduardo10
supereduardo10  •  27 Iunie 2014, 23:33

neneorociti fotbalul e la pamant si ei hizuresc nesimtzitzii pamantului mancaiar parnaia sa-i manance

vlad57
vlad57  •  27 Iunie 2014, 14:26

Pai sigur de prime are bani federatia desi nationala nu s-a calificat la CM. Dar bani sa-l trimita la plimbare pe "geniul"indolentei si nesimtirii Pitzurca nu avem. Uite cum toti antrenorii selectionatelor care s-au facut de ras la CM si-au dat singuri demisia, din bun simt sau au fost destituiti. Doar la noi nesimtirea sta la masa cu Sandu Pitzurca si ceilalti. Chiar nimeni nu intra o data in cloaca de la FRF? DNA cel ïndependent, Parchetul sau corpul de Control al Guvernului? Burleanu a intrat si el in troaca - nu mai face nimic. Pitzi e bun iar restul ... asta e. Se pare ca membrii Adunarii Generale sunt ori manjiti rau ori santajati. Rusine!!! Pute rau!! E totusi Federatia ROM

petrusm
petrusm  •  27 Iunie 2014, 13:28

Pe mitica , pe mitica , sa-l vedem la racorica ...SAU LA FRIZERIE ...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează