FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

Mirel Rădoi a răspuns surprinzător » "Ce faci dacă te ofertează FCSB? Dar «naționala» mare?"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 decembrie 2018 17:47

Mirel Rădoi nu vrea să audă nicio ofertă cel puțin încă aproape doi ani de zile. Selecționerul U21 a dezvăluit că ar refuza inclusiv o ofertă de la naționala mare și promite că nu-și va da demisia de la tineret chiar dacă echipa ar fi umilită la Euro 2019.  

"Indiferent de oferta pe care o primesc, continui la echipa națională. Poate fi FCSB, Craiova, CFR, oricine, nu contează. Cel puțin până în iulie sau septembrie 2020 rămân la Federație. Plec doar dacă FRF mă demite", a zis Mirel Rădoi la TV Digi Sport.

...despre viitorul său: "După ce voi termina treaba la U21, nu mă văd la echipa națională. Următoarea mea slujbă va fi la o echipă de club. Dacă mă vor oferta, voi refuza politicos. Trebuie să recunosc că sunt lucruri care mă depășesc acum. Sunt antrenori mai îndreptățiți să preia națională. Nu ar fi corect! Avem Dan Petrescu, Mircea Rednic, Olăroiu, Șumudică, Răzvan Lucescu și alții". 

...despre un posibil dezastru la turneul final: "Iar dacă la EURO 2019 vom pierde fiecare meci, nu voi pleca. Indiferent de scor, putem pierde 5-0 fiecare meci, nu voi pleca. Vreau în viitoarea campanie!".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
fairplayromania
fairplayromania  •  19 Decembrie 2018, 19:26

Acum are nea Gigi oamenii pusi peste tot.... si la Nationala mare....si la Tineret,...si la Astra si Botosani,Viitorul nu se pune ca doara sunt rude..... vai de noi.

baba_yaga
baba_yaga  •  19 Decembrie 2018, 18:57

"Ce faci dacă te ofertează FCSB?... Riști să te ia DNA-ul în colimator !

ciollo
ciollo  •  19 Decembrie 2018, 18:47

In sfarsit un fcsb-ist cu caracter. Bravo, Mirel!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează