FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

Mirel Rădoi aduce la națională jucătorul care a rupt meciul Viitorul-FCSB » Lotul complet pentru următoarele două meciuri

Articol de GSP - Publicat marti, 28 august 2018 15:14

Mirel Rădoi, selecționerul reprezentativei sub 21 de ani a României, a anunțat lotul pentru următoarele două jocuri din preliminariile Campionatului European din 2019.

Printre jucătorii selecționați apare și fundașul central Virgil Ghiță. Fotbalistul de la Viitorul a fost chemat printre tricolori, deși a comis-o grav la meciul din etapa a 6-a contra celor de la FCSB, scor 1-4. Ghiță a comis un fault în poziție de ultim apărător asupra lui Florinel Coman, în minutul 5, și a fost eliminat (detalii AICI).

Gică Hagi a anunțat după meci că Virgil Ghiță și-a pierdut șansa de a mai fi titular la Viitorul și va da ocazia altui fundaș central să-i ia locul. Cu toate acestea, Rădoi a ales să-l aducă la națională.

"Ghiță e ultimul acum, să stea la coadă! A greșit enorm, o greșeală mare! Nu are nicio scuză, nu e debutant! Am lucrat la antrenament, trebuia să fie atent. A făcut o greșeală acum și îl va costa. Vor juca alții și el o să stea. O să-i dau locul și lui Leca de la juniori acum. Nu am ce să fac, Ghiță să stea la coadă și să aștepte.

Ți-am dat șansa, ți-am dat șansa și nu poți să faci o greșeală elementară când ești proaspăt, puternic, când joci cu Steaua și trebuie să fii atent. Cum să dublezi când fundașul tău atacă? Superficial... Să învețe, dar la noi să-l vedeți mai rar. Să stea la coadă pentru că am alții" Gică Hagi

rkr3151
Momentul în care Virgil Ghiță vede cartonașul roșu

Pe 7 septembrie, de la ora 19:15, tricolorii întâlnesc Portugalia, în deplasare, pentru ca pe 11 septembrie, de la ora 19:00, să întâlnească Bosnia-Herțegovina, la Ovidiu.

Lotul convocat de Rădoi

Portari: Ionuț Radu (Genoa), Andrei Vlad (FCSB), Cătălin Căbuz (Hermannstadt)

Fundași: Radu Boboc (FC Viitorul), Florin Ștefan (OSK Sepsi), Florin Borța (U Craiova 1948 Club Sportiv), Virgil Ghiță (FC Viitorul), Alex Pașcanu (Leicester), Adrian Rus (OSK Sepsi), Ionuț Nedelcearu (UFA)

Mijlocași: Marco Dulca (Swansea City), Răzvan Oaidă (FC Botoșani), Dragoș Nedelcu (FCSB), Alexandru Cicâldău (U Craiova 1948 Club Sportiv), Ianis Hagi (FC Viitorul), Sebastian Mailat (CFR 1907 Cluj), Andrei Ciobanu (FC Viitorul), Dennis Man (FCSB), Olimpiu Moruțan (FCSB), Alexandru Mățan (FC Viitorul), Darius Olaru (Gaz Metan)

Atacanți: Adrian Petre (Esjberg), Florinel Coman (FCSB), Andrei Ivan (Rapid Viena)

clasament

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
magic4ever
magic4ever  •  30 August 2018, 10:42

Virgil Ghita a facut praf meciul cu FCSB si nu a excelat nici in alte partide...nu stiu ce cauta la nationala...Alex Pașcanu si Marco Dulca joaca la echipele de tineret sau rezerve ale echipelor din Anglia...

444878186032636
Coman Georgel  •  29 August 2018, 10:11

este corect ce face "COPILUL" ASTA ????nu se poate ca in lotul de 22 de JUCATORI SA NU INCAPA NUICIUNUL de la DINAMO!! acum o luna il lauda pe BRATU SI ECHIPA SA !! cand esti ____CORECT_____???acum sau atunci?? de aceea NU SE DEZVOLTA SPORTUL ROMANESC!! s-a facut o gasca care CONDUCE SI ARANJEAZA TOTUL iar la exterior se vede ce iese!! si NICI UN ZIARIST NU OBSERVA SI NU-I TRAGE DE MANECA CA LE E FRICA DE DOI MACHEDONI, CAPII FOTBALULUI ROMANESC:BECALI SI HAGI; NASU SI FINU!! O GASCA GOLANEASCA CARE ARANJEAZA TOTUL CUM AU ARANJAT SI ULTIMUL MECI DIN CONSTANTA!! UNUL PLATESTE SI CASTIGA; CA O MANA SPALA PE ALTA!!! BECALI PLATESTE SI HAGI FACE FIGURATIE PE TEREN SI CA SA NU SE PRINDA BAIETI, II ATACA CA E SUPARAT PE NU STIU CE.. ...ca sa nu mai stea sa judece corect ce a fost pe teren!!!astia sant MAFIOTII AROMANI -GRECOTEI CARE MANEVREAZA LA SUPRAFATA SI PSD NU-I VEDE ca PROCURATURA NU EXISTA!!!!

bazileon
bazileon  •  29 August 2018, 05:25

O *** rosalbastra, selectii pe cumetrie, responsabilitate zero.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează