FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISLANDA - ROMÂNIA

Mirel Rădoi aplică modelul japonez: „Așa va fi la toate loturile de acum înainte”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 februarie 2020 09:31

Mirel Rădoi (38 de ani), noul selecționer al României, a declarat că vrea să implementeze o serie de reguli prin care să-i disciplineze pe jucătorii români.

  • Baraj Euro 2020: România – Islanda se joacă pe 26 martie 2020. Dacă învingem, avem finală cu Bulgaria sau cu Ungaria, pe 31 martie. Vom juca ambele meciuri în deplasare.
  • Adversari Romania Euro 2020: dacă vom trece de baraj, vom fi în grupa C (Olanda, Ucraina, Austria, Romania)
  • Program Euro 2020: dacă ne calificăm, meciurile noastre din grupă vor fi Austria – Romania (14 iunie, ora 18:00, Arena Națională), Ucraina – Romania (18 iunie, ora 15:00, Arena Națională și Romania – Olanda (22 iunie, ora 18:00, Amsterdam)

Impresionat de disciplina remarcabilă a fotbaliștilor din naționala Japoniei, Rădoi așteaptă ca fotbaliștii autohtoni să aplice aceeași conduită. 

„Asta vom face, de acum înainte, la toate loturile de copii și juniori. Nu se va mai părăsi niciun vestiar până nu se va face curat. Atât în vestiar, cât și pe bancă. 

S-a lucrat de un an la un material, care a fost dat deja la toate loturile. De acum, nu se mai pleacă din niciun vestiar până nu se face curat”, a declarat Mirel Rădoi, la TV Digi Sport.

Japonezii au uimit pe toată lumea la Mondialul din 2018 

După meciul pierdut dramatic de niponi în fața Belgiei, scor 2-3, în optimile de finală ale Mondialului din Rusia, o imagine fabuloasă din vestiarul Japoniei a fost publicată pe internet. 

Triști, dezamăgiți și amărâți după ce au pierdut deși cu 20 de minute înainte de final avea 2-0, fotbaliștii niponi au demonstrat însă cât sunt de civilizați. 

Jucătorii Japoniei au făcut curat și chiar au lăsat și un bilet de mulțumire pentru cum au fost tratați la acest Campionat Mondial. Și suporterii japonezi au procedat la fel după meciuri. Au stat și au adunat toată mizeria din tribune, acolo unde era sectorul rezervat pentru ei.

Mirel Rădoi aplică modelul japonez: „Așa va fi la toate loturile de acum înainte”

VIDEO // Fost angajat FRF, dezvăluire din spatele ușilor închise: “Sunt multe lucruri cu care nu am fost de acord. Îi spuneam lui Burleanu: “Ai grijă!”

Vezi și: 

EURO 2020 | PROGRAMUL COMPLET + Cum arată GRUPELE EURO și ce meciuri se joacă la București

Staff-ul naționalei se gândește serios la convocarea lui Valentin Mihăilă: „Are calități extraordinare”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
123701992342236
Marcello Kazan  •  12 Februarie 2020, 18:43

***, asta NU inseamna ca NU are voie sa implementeze reguli de conduita personala si civilizatie!!!...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  12 Februarie 2020, 17:13

Asa facea si el ! Ati uitat cand a spart geamul cu pumnul cand a luat bataie in deplasare . Lupul moralist . O sa faca la nationala ce a facut si cu bacalaureatul sa nu mai zic cu scoala primara 6 clase

cneius
cneius  •  12 Februarie 2020, 13:44

În Japonia elevii fac curat în clase la sfîrșitul orelor, cum făceam și noi înainte de '89 (elevi de servici)...Încearcă să pui elevii din ziua de azi la treaba că iese revoluție ! Dacă le-ai luat telefoanele mobile nu-și găsesc gaură fundului cu ambele mîini...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează