FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 LA EURO 2019

Mirel Rădoi dezvăluie marea sa nemulțumire după Europeanul de tineret: „Știți ce m-a deranjat?”

Mirel Rădoi, alături de Ionuț Radu // foto: Raed Krishan
Mirel Rădoi, alături de Ionuț Radu // foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 iulie 2019 20:58

Mirel Rădoi, 38 de ani, selecționerul naționalei U21, a explicat în această seară, în cadrul unei emisiuni televizate, ce l-a nemulțumit după parcursul de vis al echipei de tineret de la EURO 2019. „Tricolorii” mici s-au oprit în semifinale, învinși de Germania U21, 2-4.

„M-a deranjat că au fost apreciate multe personaje, dar nu și staff-ul meu. Nu doar Rădoi muncește, sunt secunzi, sunt preparatori. Am văzut persoane care și-au atribuit merite fără să menționeze staff-ul meu. Era de menționat. Am fost din nou la un turneu final, vom fi din nou la Olimpiadă, trebuia să fie menționat și staff-ul meu”, a mărturisit Rădoi, la TV Telekom Sport.  

Secundul Florin Constantinovici, antrenorul cu portarii Eugen Anghel și preparatorul fizic Horațiu Baciu sunt trei dintre numele la care face referire Rădoi.

„Am revăzut meciul cu Germania de 6-7 ori. De 11-12 ori am văzut doar repriza a doua. Mi-a fost greu să înțeleg. Am încercat să văd unde am greșit noi, și aici mă refer la staff”
Mirel Rădoi

România U21 a fost eliminată în semifinale la EURO 2019 de Germania U21, 2-4. Anterior, în faza grupelor, terminase pe locul 1, învingând Croația U21 cu 4-1, Anglia U21 cu 4-2 și remizând cu Franța U21, 0-0. Totul despre turneu AICI!

Vezi și:

UEFA a pedepsit naționala U21 pentru incidentele create de români la EURO! Amendă pentru FRF + stadion parțial închis la următorul meci

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează