FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

Mirel Rădoi a oferit numele celor 3 antrenori pe care dorea să-i aducă la naționala U21 înaintea lui: "Am făcut fiecare o listă"

Articol de GSP - Publicat luni, 24 decembrie 2018 20:08

Mirel Rădoi, selecționerul naționalei României U21, a dezvăluit că înainte de a prelua el naționala mică a fost pus să facă o listă cu antrenorii pe care i-ar vedea în locul lui Daniel Isăilă.

"Când s-a aflat că Dani Isăilă va pleca, am făcut fiecare o listă. Eu, fiind managerul echipei, m-am gândit la Adi Mutu, la Claudiu Niculescu, la Costel Enache. Primul meu criteriu era ca viitorul selecționer să fie fost fotbalist. Al doilea criteriu: trebuia să fie foarte tânăr antrenorul.

Eu văd antrenorii peste 55 de ani la loturile cât mai mici. De ce? Pentru că au experiență și răbdare să lucreze cu acei copii. Eu n-aș putea avea răbdarea unui astfel de antrenor cu copiii de 15-16 ani", a declarat Rădoi la TV Telekom Sport.

"L-am văzut pe Andrei Radu cum se antrena și am auzit și discursul lui. I-am zis lui Dani Isăilă că fiecare antrenor și-ar dori să aibă un lider ca Andrei. Am acceptat imediat oferta pentru că am văzut cât de uniți erau. Prima mea condiție a fost să existe o clauză de reziliere a contractului" Mirel Rădoi

"În campania următoare îmi va fi mai greu să creez un grup, chiar dacă au calitate și acei jucători. Nu văd spiritul care e acum la naționala U21 în următoarea generație. Acum, unitatea de grup e foarte puternică" Mirel Rădoi

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează