FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21 0-0

FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21 0-0 // Mirel Rădoi dezvăluie un gest măgulitor făcut de francezi: „Au venit să ne mulțumească!”

Articol de GSP - Publicat marti, 25 iunie 2019 02:03

FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21 0-0 // Mirel Rădoi, selecționerul naționalei U21, a dezvăluit, imediat după finalul meciului cu Franța U21, terminat 0-0, că francezii le-au mulțumit românilor după fluierul final.

  • România U21 va juca împotriva Germaniei U21 în semifinalele EURO 2019. Meciul se va juca joi, 27 iunie, de la ora 19:00, ora României. Partida se va juca la Bologna, pe „Stadio Renato Dall'Ara”.

„Nu ne-au surprins francezii, ştiam că Dembele nu va juca. Ştiam şi sistemul de joc. E fabuloasă atmosfera de aici. Le mulţumim fanilor, au fost mereu lângă noi. Nu a fost deloc uşor, mai ales când naţionala Franţei vine să ne mulţumească”, a mărturisit Mirel Rădoi, la TVR 1. 

În ultimele zile, presa internațională a speculat că Franța și România vor pregăti o înțelegere tacită, un egal reciproc avantajos, prin care ambele să ajungă în semifinale.

Luat la întrebări la conferința de presă de către un jurnalist italian, Sylvain Ripoll, selecționerul Franței U21, s-a declarat impresionat de vitalitatea manifestată de români: „E foarte important că nu ne-au dat gol, marcaseră de 8 ori până acum. Am vrut să câștigăm, apoi am avut probleme din cauza vitalității și energiei românilor. Vă dați seama că voiam să dăm gol ca să scăpăm de emoții”. 

Gică Hagi, RĂZBOI TOTAL cu Răzvan Lucescu: „Să ia lecții de la taică-su sau să meargă la școala de antrenori. Răzvane, e o nouă generație. Punct!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
158334234980480
Nelu Ghencea  •  25 Iunie 2019, 13:37

*** . Meci De *** de Blatisti , Fara Un Sut Pe Poarta !!!!!! Rusine Fotbalisti !!: O Sa Platiti Scump Cu Germania .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gabryel28
gabryel28  •  25 Iunie 2019, 10:58

Ne au multumit :)))) de parca noua nu ne convenea egalul :)

dinamo_fan
dinamo_fan  •  25 Iunie 2019, 10:51

chiar a declarat lucrul asta la TVR. ce nu inteleg eu e pentru ce ne-au multumit ? daca era intr-adevar ceva de multumit, atunci se adevareste scenariul intelegerii tacite.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează