FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - AUSTRIA 0-1

ROMÂNIA - AUSTRIA 0-1. Mirel Rădoi, gata să plece de la națională: „Atunci ar fi mai bine să ne vedem de treaba noastră și să vină altcineva care poate să vă satisfacă plăcerile”

FOTO: Raed Krishan +47   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 octombrie 2020 00:44 / Actualizat joi, 15 octombrie 2020 00:58

România a pierdut pe teren propriu, 0-1 cu Austria, în etapa a patra din Liga Națiunilor, iar selecționerul Mirel Rădoi a vorbit despre posibilitatea de a plecat de la națională.

„Deocamdată nu m-am gândit la această idee. Așteptăm și meciurile din noiembrie. După aceea putem să ne punem la masă, să vedem care sunt gândurile conducerii, care sunt gândurile mele, dacă există vreun progres, dacă putem continua sau nu! Nu vreau să stau în fața dumneavoastră sau pe acest scaun doar pentru că mă numesc selecționerul României.

Dacă voi considera că nu există progres și nu putem îmbunătăți ceva, atunci ar fi mai bine să ne vedem de treaba noastră și să vină altcineva care poate să vă satisfacă plăcerile”, a declarat Mirel Rădoi la conferința de presă.

Clasamentul Grupei României

ROMÂNIA - AUSTRIA 0-1. Mirel Rădoi, gata să plece de la națională: „Atunci ar fi mai bine să ne vedem de treaba noastră și să vină altcineva care poate să vă satisfacă plăcerile”

FOTO. Cele mai tari imagini din România - Austria

+43 FOTO

Citește mai multe știri despre naționala României:

Mirel Rădoi, nervos la conferința de presă: „Vi s-a părut că nu am «sânge în instalație»? Ce să facem? Să uităm fotbalul?”

Ciprian Marica îi contrazice pe Gică Hagi și Mihai Stoichiță: „Gata, ne-am săturat! Ajunge!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (90)
viforul
viforul  •  15 Octombrie 2020, 14:51

Faptul ca nici acum cind s-a calificat aproape toată lumea nu am reușit s-o facem..........

viforul
viforul  •  15 Octombrie 2020, 14:48
Postat de vladutz13 pe 15 Octombrie 2020, 04:01

Stii ca omul a fost si la Coverciano, da?

Acolo se fac cursuri și in limba romană? Sau a fost translatorul obosit și trist și n-a mai ajuns la serviciu?

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  15 Octombrie 2020, 11:05

Radoi nu are sange in instalatie ....cum ziceti voi...Lucescu cand a venit la Nationala nu a luat nici un jucator de la Dinamo si Steaua ! daca va amintiti jucatorii Corvinului....Andone, REdnic, Klein, gabor ..era un Camataru , Stefanescu, UNgureanu si toata suflarea Craiovei Maxima , Un Coras care a si dat un gol parca in 1984 la Euro cand mergeau doar 8 echipe din Europa nu 24 ca acum ...si nu a luat nimic de la Dinamo si Steaua ...istoria iti da Valoarea si ce lasi dupa tine ! radoi cam pirjoleste totul in jur.....

Vezi toate comentariile (90)
Comentează