FOTBAL  »  NATIONALA  »  LIGA NAȚIUNILOR

Întrebarea care l-a scos din sărite pe Mirel Rădoi: „Nu știu cine a făcut această declarație, dar habar n-am cum ar putea s-o probeze”

Mirel Rădoi, selecționer România
Mirel Rădoi, selecționer România

Articol de GSP - Publicat marti, 13 octombrie 2020 11:53 / Actualizat marti, 13 octombrie 2020 12:35

Selecționerul Mirel Rădoi (39 de ani) a susținut o conferință de presă în cantonamentul României de la Mogoșoaia, înainte de meciul „tricolorilor” cu Austria din Liga Națiunilor.

  • România - Austria va avea loc miercuri, 14 octombrie (ora 21:45), și va putea fi urmărit în format liveTEXT și FOTO pe GSP.ro și în direct la PRO TV;

Cu această ocazie, Mirel a răspuns vocilor din fotbalul românesc care au insinuat că Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, este cel care face convocările la echipa națională. 

„Cum ar putea să ne spună nouă cineva pe cine să convocăm? Nu știu cine a făcut această declarație, dar habar n-am cum ar putea s-o probeze. Tot ce înseamnă echipa națională facem noi, staff-ul, nu nea Mihai Stoichiță”, a declarat Rădoi.

Ar fi prea mult ca la echipa naţională a României să se facă selecţia în funcţie de interese. Pot să vă confirm şi au fost oameni şi din Federaţia Română de Fotbal, şi din ţară, şi voi, presa, care ştiu clar persoana care se ocupă de convocările la echipa naţională. Această persoană se cheamă Mihai Stoichiţă
 - Florin Prunea, după Norvegia - România 4-0

Rădoi ar trebui să spună: «Eu sunt selecționerul, eu fac convocările!» 
Gheorghe Chivorchian

Reacția lui Mihai Stoichiță

Chestionat despre aceleași declarații, Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, a declarat ieri: 

„Am văzut că eu sunt de fapt cel care face selecțiile, că eu aduc jucătorii la lot. Mă măgulește, înseamnă că sunt un om extrem de important. Din păcate, nu aduc eu jucătorii. Chiar dacă uneori am altă părere, nu mi-o impun. Poate îi ofer un sfat lui Rădoi. Responsabilitatea principală în final este a antrenorului, nu a celui care este superior ierarhic într-o schemă a FRF. La noi, libertatea este absolută pentru decizia antrenorului”.

Clasamentul în grupa României din Liga Națiunilor:

Întrebarea care l-a scos din sărite pe Mirel Rădoi: „Nu știu cine a făcut această declarație, dar habar n-am cum ar putea s-o probeze”

VIDEO. Tot ce trebuie să știi despre România - Austria:

Alte știri despre România - Austria:

Mirel Rădoi, replică dură pentru Ianis Hagi: „Dacă nu îţi place să ții de minge, atunci va trebui să alergi după ea”

Austria, avertizată de un fotbalist din Liga 1 înainte de meciul cu România: „Învățați din lecția de la Klagenfurt!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
dvd1
dvd1  •  13 Octombrie 2020, 15:59

afara cu Ratoi imediat, chiar azi

johanisoaia
johanisoaia  •  13 Octombrie 2020, 13:03

La cum a aratat nationala nu e exclus. Daca eram Radoi confirmam ca Stoichita le face.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează