FOTBAL  »  NATIONALA  »  CM 2022

Mirel Rădoi, atenționat înaintea preliminariilor: „Joci cu Germania cu rezerve de la penultimul loc?”

Președintele celor de la FC Voluntari se întreabă dacă selecționerul Mirel Rădoi (39 de ani) ar trebui să îi folosească pe Dennis Man (22 de ani) și Valentin Mihăilă (21 de ani)
Președintele celor de la FC Voluntari se întreabă dacă selecționerul Mirel Rădoi (39 de ani) ar trebui să îi folosească pe Dennis Man (22 de ani) și Valentin Mihăilă (21 de ani)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 februarie 2021 17:19 / Actualizat miercuri, 24 februarie 2021 17:46

Ioan Andone (60 de ani) lansează o dezbatere interesantă. Președintele celor de la FC Voluntari se întreabă dacă selecționerul Mirel Rădoi (39 de ani) ar trebui să îi folosească pe Dennis Man (22 de ani) și Valentin Mihăilă (21 de ani) în meciurile din preliminariile Mondialului din Qatar. 

  • România a fost repartizată în grupa J a preliminariilor pentru Campionatul Mondial, alături de Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia și Liechtenstein;
  • „Tricolorii” joacă primul meci pe 25 martie, acasă, împotriva reprezentativei din Macedonia de Nord. 

Parma, formația lui Dennis Man și Valentin Mihăilă, este într-o situație delicată în Serie A, penultima în clasament. Cei 2 fotbaliști români încă nu și-au câștigat statutul de titulari, dar Nicolae Dică, „secundul” lui Mirel Rădoi, a confirmat că sunt urmăriți cu atenție. Ioan Andone crede că selecționerul este pus într-o situație complicată. 

Ioan Andone, întrebare pentru Rădoi: „Îi pui pe Man și Mihăilă titulari?”

„Îi pui pe 2 care sunt rezerve la penultima clasată din Italia titulari contra Germaniei? Man, dacă rămânea în România şi era la FCSB, se bătea la titlu şi avea 12 goluri când a plecat. Aş fi jucat cu Man titular la națională.

Acum, dacă văd că nu joacă acolo, dacă aș fi eu antrenor, poate îl bag ca la Parma, câte 15 minute. E o şansă pentru el să joace, pentru că la echipa de club nu joacă. Joacă puţin. Sigur va ajunge titular, dacă învaţă să se şi apere. Steaua nu stătea în Man, când domina toate echipele. Şi CFR se apără cu Steaua, se pune pe două linii”, a declarat Ioan Andone, la TV Telekom Sport. 

4 aparițiiare Dennis Man la Parma. A jucat 11 minute cu Napoli, 45 cu Bologna, 3 cu Verona și 25 cu Udinese

8 meciuriare Valentin Mihăilă în tricoul Parmei. A înscris un gol, contra lui Lazio, în Cupă, și a obținut un penalty în remiza cu Udinese

VIDEO. Mirel Rădoi e pus în gardă de „Lunetistul” României, Claudiu Niculescu: „Dacă ne ducem peste Germania, ne ucide, ne dă șapte!”

Citește și alte știri despre echipa națională: 

Ianis Hagi și Florin Tănase, „amenințați” înainte de meciurile naționalei: „Să nu joace! Altfel, va fi rău pentru ei”

Campionatul European U19, anulat de UEFA! România pierde șansa de a găzdui turneul final

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
394966434424757
Mihai Dinu  •  25 Februarie 2021, 19:30

Man o sa joace in Nationala (chiar daca nu a demonstrat nimic!) dar trebuie sa faca nu stiu cate meciuri, pentru a incasa Gigi Becali inca 1 mil. euro! De cand se fac contracte cu conditionari de prezente in echipa nationala???

jean_valjean
jean_valjean  •  25 Februarie 2021, 18:08

Mihaila o sa fie titular de drept peste 2-3 etape. Este apreciat de suporteri, se pare ca si de antrenor, a prins deha vreo 2 meciuri ca titular, a marcat. este cel mai bun jucator roman pe pozitia sa, nu poate lipsa din primul 11 la nationala...Despre Man, nici o surpriza..oricine cunoaste putin fotbal, stie ca Man nu o sa se impuna niciodata intr un campionat puternic...! acolo trebuie sa faci si faza de aparare, el joaca doar in banda dreapta, are o singura schema, nu a fost antrenat si pregatit ptr acest nivel ! nici fizic si nici mental !

cornelcc
cornelcc  •  25 Februarie 2021, 17:39

Andone are dreptate, dar nu pentru ca cei doi sunt rezerve. Pe Mihaila l-as folosi, pentru ca este alt profil de jucator: i-o dai tare, fuge dupa ea, centreaza sau da la poarta. Cu Man e alta poveste, obsinuit de ani buni cu jocul combinativ al Stelei, ajunge in preajma careului prin combinatii cu ceilalti, Morutan, Tanase, Olaru, Coman. Dca il scoti din acest angrenaj e pierdut, cam ce se intampla si acum cu el la Parma. Coman este total iesit din forma, nu are ce cauta la nationala. Tanase, fara ceilalti este zero. Morutan si Olaru prea firavi si nexeperimentati sa faca ceva in fata “tancurilor” germane. Asa ca pe astia, ori ii iei pe toti, ori mai bine pe niciunul! Solutia e simpla: ii lasi pe stelisti la U21 si joci cu Deac, Camora, Costache, Matan, Maxim, Iancu, Ivan, Paun, Sorescu si Vatajelu. In loc de 4-1 o sa fie 5-0 pentru nemti, nici o paguba!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează