FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Unde a mers Mirel Rădoi în week-end, după săptămâna tensionată în care și-a anunțat plecarea de la națională

Mirel Rădoi
Mirel Rădoi

Articol de - Publicat duminica, 17 octombrie 2021 18:05 / Actualizat duminica, 17 octombrie 2021 18:46

Mirel Rădoi (40 de ani) a pus pe jar lumea fotbalului românesc, după ce a anunțat că echipa naționala trebuie să-și caute selecționer pentru barajul la CM 2022, deoarece lui îi exprimă contractul după meciurile din noiembrie, cu Islanda și cu Liechtenstein, și nu este dispus să-l prelungească.

Rădoi a fost prezent, sâmbătă, pe stadionul Steaua, la meciul din Liga 2, CSA - Astra Giurgiu, scor 1-1. Selecționerul a fost însoțit de secundul Florin Constantinovici. „Mirel urmărește jucători nu doar din Liga 1", au explicat surse federale pentru GSP.ro. 

Secunzii Nicolae Dică și Florin Constantinovici au fost delegați să urmărească, duminică, jocurile FC Argeș - Farul (2-1), la Pitești, și Rapid - CFR Cluj, la Mioveni.

FRF și Mirel Rădoi nu s-au așezat încă la masa tratativelor. O vor face zilele următoare. „Nu am stabilit întâlnirea cu Mirel. Urmează", a precizat, vineri, printr-un mesaj, directorul tehnic Mihai Stoichiță, contactat de GSP. 

Federaţia nu mi-a făcut o ofertă şi dacă ar face-o nu aş accepta, e un ciclu care s-a terminat din punctul meu de vedere. Nu am ce să reproşez federaţiei, mi-a pus totul la punct. Am nevoie de o pauză, dacă va veni apoi o ofertă probabil că voi accepta
Mirel Rădoi, selecționer România

FRF l-ar vrea pe Rădoi și la baraj

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, a anunțat marți, 12 octombrie, că Federația își dorește ca Mirel Rădoi să conducă naționala și la jocurile de baraj, unde tricolorii ajung dacă înving Islanda și Liechtenstein în luna noiembrie.

„Mirel Rădoi este selecționerul României până la finalul preliminariilor pentru Campionatul Mondial, iar contractul poate fi prelungit cu acordul ambelor părți. Federația Română de Fotbal a avut încredere pe tot parcursul acestui mandat că putem împreună cu Mirel Rădoi să reconstruim echipa națională. 

Performanța României U21, calificarea la Jocurile Olimpice și actualele rezultate ale primei reprezentative confirmă că suntem într-un moment important al unui proces început în urmă cu câțiva ani. În continuare avem încredere că Echipa Națională se poate califica la turneul final și ne dorim ca Mirel Rădoi să fie alături de Echipa Națională și la jocurile de baraj, unde vom ajunge cu două victorii în luna noiembrie”.

VIDEO Mirel Rădoi, anunț-șoc: „Naționala României să își caute antrenor!”

Citește și alte știri despre naționala României: 

Sorin Cârțu atacă Federația: „Amatorism! Decizia lor e absurdă”

Rădoi, pus la zid după „episodul Ivan”: „De ce a fost chemat la conferință? Eu nu mergeam!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează