FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISLANDA - ROMÂNIA 2-1

Mirel Rădoi, reacție categorică după Islanda - România 2-1: „Am arătat prea puțin fotbal pentru a putea vorbi despre arbitraj”

România a fost învinsă de Islanda, scor 1-2, în semifinalele play-off-ului pentru Euro 2020. Selecționerul Mirel Rădoi (39 de ani) făcut analiza partidei. +24   FOTO
România a fost învinsă de Islanda, scor 1-2, în semifinalele play-off-ului pentru Euro 2020. Selecționerul Mirel Rădoi (39 de ani) făcut analiza partidei.

Articol de GSP - Publicat joi, 08 octombrie 2020 23:15 / Actualizat vineri, 09 octombrie 2020 00:54

România a fost învinsă de Islanda, scor 1-2, în semifinalele play-off-ului pentru Euro 2020. Selecționerul Mirel Rădoi (39 de ani) făcut analiza partidei.

„Cred că nu am reușit în prima fază ce am discutat, să găsim sparii între linii. Știam că au un 4-4-2 compact. Nu am găsit să verticalizăm. E normal ca pe posesia lentă să apară greșeli. Din 7 mingi pierdute în prima parte, au fost 4 atacuri periculoase ale lor. După cum am arătat în primele 45 de minute nu meritam să jucăm în finala play-off-ului

La prima fază am văzut acel cot în capul lui Andrei Burcă. Nu am avut îndoieli. La a doua fază nu am văzut foarte bine. Oricum, am arătat prea puțin fotbal în prima repriză pentru a putea discuta despre arbitraj”, a declarat Mirel Rădoi în conferința de presă de la final. 

Mirel Rădoi despre...

...absențele din lot: „La Dragoș Grigore a apărut o accidentare. Nu înseamnă că dacă erau toți absenții titulari, rezultatul era altul. Noi trebuia să ne apărăm în 11 și să atacăm în 11. Ocaziile lor au fost în mare parte pe greșelile noastre colective”.

...despre vinovați: „Poate îmi reproșez echipa pe care am trimis-o. În repriza secundă am arătat mai bine. Vinovați suntem eu și staff-ul meu, jucătorii nu au nicio vină, pentru că nu am reușit să îi capacităm. Aveți vinovatul în față dumnevoastră!”.

...despre schimbările făcute la pauză: „Era clar că trebuie să aducem un plus. Cei 3 din față nu au venit la primire, nu au fost dinamici. De cele mai multe ori, mijlocașii centrali nu aveau soluții. Se automarcau, am vrut mai multă dinamică pentru repriza secundă”

VIDEO. Conferința lui Mirel Rădoi

Citește și alte știri despre Islanda - România: 

ISLANDA - ROMÂNIA. Mario Camora, eroare la debutul pentru națională! A facilitat golul de 2-0 marcat de Gylfi Sigurdsson

Islanda - România. UPDATE Emoții cu VAR » Gol anulat pentru Islanda + penalty la o fază ignorată de Skomina! Trebuia să primim și al doilea penalty?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (198)
risc_mix
risc_mix  •  09 Octombrie 2020, 11:19
Postat de adriann_ pe 09 Octombrie 2020, 10:36

Sa fie adus de urgenta Toni Petrea (neaparat cu puscariasul cartonat pe banca langa el, cu telefonul in mana). E inadmisibil sa nu fie selectionati Vlad, Pantaru, Olaru, Morutan si Man. Cu astia ne calificam SIGUR. :))) Sa fim seriosi, Mirel are MARELE merit ca nu s-a facut pres in fata ciobanului si a facut o selectie relativ corecta. Singura buba EVIDENTA este portarul, nimeni nu intelege ce mai cauta Tatarusanu in poarta cand el nu apara de 2 ani. Mai are si o personalitate de-aia de Iona care se suie pe bompresul corabiei sa aduca ghinionul mai bine.

In privinta selectiei nu prea are niciun merit. A luat cam tot ce ofera mai bun fotbalul romanesc la ora asta. Orice antrenor tot pe astia ii lua. Radoi a ramas corijent la tactica. Si aici i se vad limitele. Cu o echipa nordica, cu jucatori masivi, greoi, in loc ,,sa-i faci'' pe jos, el a ales sa joace cu centrari in careu. Iar in careu ii aveam pe Mitrita,Deac, Maxim. Iar rezulltatul s-a vazut (de altfel previzibil).Fiasco total.

Vezi toate comentariile (198)
Comentează
Close