FOTBAL  »  NATIONALA  »  LIGA NAȚIUNILOR

Mirel Rădoi, „înțepătură” subtilă pentru Dan Petrescu: „Naționala Austriei nu e Floriana”

Selecționerul Mirel Rădoi (39 de ani) a oferit o replică după declarațiile date de Dan Petrescu (52 de ani) în direcția lui.
Selecționerul Mirel Rădoi (39 de ani) a oferit o replică după declarațiile date de Dan Petrescu (52 de ani) în direcția lui.

Articol de GSP - Publicat marti, 15 septembrie 2020 11:09 / Actualizat marti, 15 septembrie 2020 16:28

Selecționerul Mirel Rădoi (39 de ani) a oferit o replică după declarațiile date de Dan Petrescu (52 de ani) în direcția lui. 

  • Context: Într-o conferință de presă, Dan Petrescu a insinuat că Mirel Rădoi are parte de un tratament favorabil: „Dacă zic că Sevilla sau Lazio sunt mai bune decât CFR, mă face toată lumea praf. Când Rădoi a spus că Austria e mai bună decât România, toți specialiștii au fost de acord. De ce?”;
  • Petrescu a considerat exagerată și modul în care „tricolorii” au sărbătorit victoria din Austria, scor 3-2.

„Nu pot să îi răpsund unui coleg, apoi unui antrenor foarte bun, care e garanția succesului în fotbalul românesc. Asta e ideea noastră, filosofia noastră, Nu înseamnă că trebuie să preluăm metodele altuia. Nu cred că au fost meciuri amicale, din moment ce noi mai avem șanse la Euro doar datorită Ligii Națiunilor. 

Nu cred că cineva și-a permis să spună lucruri exagerate. Mă refeream că Austria are centrul terenului de la Leipzig, jucători importanți din Bundesliga. Nu am încercat să supraevaluez. Așa cum cred că CFR a plecat cu șansa a doua cu Rennes, cu Lazio, cu Celtic și a reușit victorii incredibile. Dar la fel de bine, nu putem compara naționala Austriei cu Floriana (n.r. adversara lui CFR din turul I preliminar al Ligii)”, a declarat Mirel Rădoi la Pro X. 

VIDEO. Selecționerul Mirel Rădoi l-a convins pe Răzvan Raț

Citește și alte știri despre Mirel Rădoi: 

EXCLUSIV Rădoi și clipele-cheie din vestiarul României: „Simțeam că murim de inimă” » Cum a reușit selecționerul să schimbe viteza naționalei în timp record

Mirel Rădoi, pus în gardă de Laurențiu Reghecampf: „Mulţi or să-l încolţească”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
186400688767356
Dan Dan  •  15 Septembrie 2020, 21:08

este o marlanie sa-i compari pe cei doi, este un adevar ca esti prost;

steauaeuna
steauaeuna  •  15 Septembrie 2020, 18:33
Postat de Soos Vilmos pe 15 Septembrie 2020, 18:02

Este o mirlanie ca radoi sa afirme ca este coleg cu petrescu. Dupa ce va termina liceul si va lua si diploma de antrenor radoi poate concura cu Barbu Magiun pentru titlul de cel mai ...antrenor.

A fost nevoie sa vina la nationala un STELIST pentru a ne mai redresa putin. Acelasi STELIST care a facut si Nationala mica a lui mutulica...

4_3_3
4_3_3  •  15 Septembrie 2020, 18:27

Mda. De Irlanda de Nord ai şi uitat, nu-i aşa, vrăjitorule? :)

Vezi toate comentariile (7)
Comentează