FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

Mirel Rădoi revine pe bancă! Va antrena naționala României sub 21 de ani

Articol de GSP - Publicat joi, 02 august 2018 13:47

Comitetul Executiv al FRF a decis azi numirea lui Mirel Rădoi (37 de ani) în funcția de selecționer al naționalei României sub 21 de ani. Mirel a mai antrenat-o până acum doar pe FCSB în 2015.

Mihai Stoichiță a fost cel care l-a propus pe Rădoi pentru a-l înlocui pe Daniel Isăilă plecat între timp la Al Hazm. Mirel tocmai și-a luat licența A de antrenor.

Primul meci pentru Rădoi va fi cel de pe 7 septembrie din Portugalia, iar 5 zile mai târziu România va juca pe teren propriu cu Bosnia. Ambele partide contează pentru grupa de calificare la EURO 2019 din Italia și San Marino.

"Mă bucur pentru Mirel Rădoi. Sper să reușească să aibă rezultate bune acolo, să califice echipa. Primele două jocuri vor fi foarte dificile. Cunoaște mai bine decât mine jucătorii pe care i-aș putea recomanda. I-a urmărit foarte mult timp și din câte știu are în vedere mai mulți jucători de la noi. Dacă va considera că merită, cu siguranță îi va convoca" Nicolae Dică

Meciurile României din grupa de calificare a naționalei U21 pentru EURO 2019:

7 septembrie: Portugalia - România
12 septembrie: România - Bosnia
12 octombrie: România - Ţara Galilor
16 octombrie: România - Liechtenstein

 clasament

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
andrei.f
andrei.f  •  02 August 2018, 18:14

Oare bac-ul când şi-l ia ?

aius
aius  •  02 August 2018, 17:55

Gata,s-a terminat si cu tineretul !

cracker
cracker  •  02 August 2018, 17:31

Gata, si-a luat diploma de antrenor? Nu mai faceti anchete? Nu mai faceti sute de articole ca nu are BAC-ul luat? Ca nu are diploma de antrenor? In fiecare zi, cat era la FCSB, vorbeati ca nu are scoala, acum are?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează