FOTBAL  »  NATIONALA  »  ANGLIA U21 - ROMÂNIA U21

ANGLIA U21 - ROMÂNIA U21 // VIDEO Mirel Rădoi și regula care i-a adus succesul de când a preluat naționala + Vlad Dragomir ar putea fi ARMA SECRETĂ!

Mirel Rădoi și George Pușcaș // FOTO: GSP
Mirel Rădoi și George Pușcaș // FOTO: GSP

Articol de - Publicat vineri, 21 iunie 2019 12:50

ANGLIA U21 - ROMÂNIA U21 // Mirel Rădoi, selecționerul naționalei U21, a înlocuit mereu fotbaliști în primul "11" doar la accidentări ori suspendări: diseară ar trebui să intre doar Florinel Coman în locul lui Andrei Ivan. 

  • România U21 joacă azi, de la 19:30, cu Anglia U21, al doilea meci de la Euro 2019. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TVR 1 și TVR HD;
  • Echipa GSP, formată din Răzvan Luțac (reporter), Vlad Nedelea (reporter), Raed Krishan (foto) și Cosmin Nistor (video), e în cantonamentul naționalei din Italia și transmite toate detaliile despre Euro 2019.

Regula lui Rădoi

Mirel Rădoi are un start perfect la cârma naționalei U21. 5 victorii din 5, succese împotriva Portugaliei (2-1), Bosniei, Țării Galilor (ambele 2-0), Liechtensteinului (4-0) și Croației (4-1). Un golaveraj incredibil, 14-2, având în vedere că 4 dintre ele au fost adversare cel puțin incomode.

În periplul său pe banca "tineretului", fostul lider stelist are și o regulă de la care cu greu se abate. În general, nu schimbă echipa decât la suspendări ori accidentări. Azi ar trebui să fie o unică excepție, Coman în locul lui Ivan, una gândită și înaintea primului joc, cel cu Croația.

Lasă nucleul intact, dar face o schimbare

În Portugalia, Rădoi a început cu următorul prim "11": I. Radu - Boboc, Nedelcearu, Pașcanu, Fl. Ștefan - Nedelcu, Cicâldău - Man, I. Hagi, Fl. Coman - A. Ivan.

Observație: Pușcaș era suspendat după cartonașul roșu încasat în Țara Galilor, Băluță și Manea erau la echipa națională mare. În Portugalia, Nedelcearu și Ivan sunt eliminați, Nedelcu vede și el încă un "galben".

Echipa cu Bosnia este: I. Radu - Boboc, AD. RUS, Pașcanu, Fl. Ștefan - OAIDĂ, Cicâldău - Man, I. Hagi, Fl. Coman - AD. PETRE.  Practic, înlocuiți doar cei trei suspendați.

În următorul joc, cu Țara Galilor: I. Radu - Boboc, Ad. Rus, Pașcanu, Fl. Ștefan - NEDELCU, Cicâldău - Man, I. Hagi, Fl. Coman - A. IVAN.

Revin suspendații, rămâne doar Rus - Nedelcearu este chemat la echipa națională mare. 

Cum meciul cu Liechtenstein e din altă categorie, semnele sunt evidente: Rădoi nu va schimba, în afara dilemei Ivan - Coman, nimic în acest prim "11".

Vlad Dragomir, armă secretă

În funcție de cum se va desfășura jocul, Mirel Rădoi se gândește să-l introducă în teren și pe fostul lider de la U19, Vlad Dragomir. Pe mijlocașul Perugiei, trecut și pe la Arsenal, îl vede drept liderul viitoarei generații U21, cea care începe preliminariile în toamnă.

Și se gândește să îi acorde mai multă încredere, mai ales împotriva naționalei țării în care s-a rodat ca fotbalist.

EURO U21 2019 » CLASAMENT GRUPA C

EURO U21 2019 » PROGRAMUL GRUPEI C

18 iunie

Azi, 21 iunie

  • 19:30 - Anglia - ROMÂNIA (Cesena)
  • 22:00 - Franța - Croația (Serravalle, San Marino)

Luni, 24 iunie

  • 22:00 - Franța - ROMÂNIA (Cesena)
  • 22:00 - Anglia - Croația (Serravalle, San Marino)

Vezi șiFOTO + VIDEO Superreportaj GSP cu familia lui Alex Pașcanu, în febra EURO U21: „Englezii îl tachinau mereu la școală că-s mai buni”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (31)
adriann_
adriann_  •  21 Iunie 2019, 17:46
Postat de magic4ever pe 21 Iunie 2019, 16:11

Cel mai slab de pe teren a fost Mann care nu a avut vreo realizare cu Croatia...a dat si vreo 2 chiftele pe langa poarta...apoi Ivan

Man a facut si lovitura aia libera pentru croati din marginea careului, dupa un fault ca la circ. Ivan in schimb a facut faza de la golul 2 si a fost prezent in joc, a mai avut o ocazie mare la finalul primei reprize etc. Nu zice nimeni sa fie dat Man afara din lot, dar in mod cert dupa un meci asa de slab ar trebui inlocuit cu Dragomir IN FORMULA DE START. Englezii au intrat ff tare si in meciul cu Franta, in primele 20 de minute francezii au fost in corzi, este esential sa putem tine de minge si sa ne creem ocazii ca sa le taiem iuresul de inceput.

adriann_
adriann_  •  21 Iunie 2019, 17:42

Tonomatele astea becaliste stiu atata fotbal incat au impresia ca daca se ia un gol trebuie musai sa fie de vina un fundas. Asa ceva... AHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

adriann_
adriann_  •  21 Iunie 2019, 17:41
Postat de lapusneanul pe 21 Iunie 2019, 17:08

asa arata un specialist..hahaha... man e fundas si o sa fie vinovat la cele doua goluri ?...hahaha

In ce sant va gaseste ciobanul ma? :))) https://www.transfermarkt.com/vlad-dragomir/profil/spieler/319213 Evident ca Vlad Dragomir e tot mijlocas ofensiv ca si Man, doar ca jucand cu Dragomir am juca si noi in 11 si am avea o sansa. Stai jos, nota 1.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează